Hitachi, Σταματάει την παραγωγή τηλεοράσεων

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής Hitachi ανακοίνωσε ότι σταματάει την παραγωγή τηλεοράσεων και το τελευταίο εργοαστάσιο που είχε αφήσει θα το μετατρέψει ώστε εκεί να παράγονται βιντεοπροβολείς και ημιαγωγοί. Το τελευταίο εργοστάσιο τλεοράσεων της Hitachi παρήγαγε μόλις 100.000 κομμάτια το μήνα. Αναλυτές κάνουν λόγο για τεράστια πίεση που δέχονται οι ιαπωνικές εταιρείες από τους Κορεάτες LG και Samsung.

Πηγή

Σχόλια

  • Ο πατέρας μου είχε την δεκαετία του 80 μονάδα συρναμολόγθσης τηλεωράσεων χιτάτσι.Αλλά στην ελλάδα η παραγωγή τιυ οτιδήποτε διώκεται ποινικά.

  • λογικο μιας και η lg με την samsung ειναι ποιο δυνατες σαν ονομα και πουλανε περισσοτερο..

  • Κριμα, ασχημα νεα. Θα μεινουν λιγότεροι να ορίζουν τιμες πλεον. Συνεπως μονο toshiba, Panasonic και sharp μενουν απο τους μεγάλους ιαπωνικους παίκτες. Η Sony εδω και καιρο παιρνει πανελ απο Samsung απο οτι ξερω απο reviews. Πολυ κριμα γιατι η hitachi ειχε βγαλει οθονες με τρελες αναλυσεις πριν βγουν οι full hd και ειχε πολυ καλα μοντελα.

  • δεν με πειθουν με τιποτα αυτοι οι κορεατες.. ειχα παλαιοτερα κινητα lg και samsung και ολο προβληματα, κολληματα, επανεκκινησεις, κτλ. Τωρα πηρα τηλεοραση samsung, αλλα η αληθεια ειναι οτι μια sony γλυκοκοιτουσα ομως ηταν πολυ ακριβη.. καλα χρυσα τα panel των κορεατων αλλα τους φοβαμαι.. τα ιαπωνικα ειναι εγγυηση

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.