Η LG παρουσίασε την Signature OLED TV R που τυλίγεται και μετατρέπεται σε ηχοσύστημα [CES 2019]


Η LG μας είχε προετοιμάσει από την περσινή CES πως εργάζεται πάνω στη δημιουργία τηλεόρασης η οποία θα μπορεί να τυλίγεται και να ξετυλίγεται και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή όχι μόνο για να την παρουσιάσει, όπως έκανε στο σημερινό event για τη CES 2019 αλλά και να τη φέρει στις αγορές αργότερα μέσα στο έτος.
Το Techblog βρίσκεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση CES 2019 όπου η LG παρουσίασε την LG Signature OLED TV R στις 65 ίντσες η οποία τυλίγεται και ξετυλίγεται και στην ουσία μετατρέπεται σε ηχοσύστημα. Η τηλεόραση αποτελείται από μια βάση η οποία είναι το ηχοσύστημα με υποδοχή για την οθόνη η οποία τυλίγεται και ξετυλίγεται σαν ρολό, με την OLED TV φτάνει τις 65 ίντσες όταν βρίσκεται σε πλήρη έκταση.
Στο εσωτερικό της βρίσκεται ο δεύτερης γενιάς α9 επεξεργαστή και ο μηχανισμός της τηλεόρασης στηρίζεται σε έναν κύλινδρο ο οποίος τυλίγει και ξετυλίγει την OLED TV σε τρία διαφορετικά mode. Το παραδοσιακό της τηλεόρασης σε πλήρη έκταση ονομάζεται “Full View”, αυτό που κάνει την τηλεόραση ορατή κατά το 1/3 του συνολικού μεγέθους της και ονομάζεται “Line View”, ενώ το “Zero View” mode εξαφανίζει την τηλεόραση και την κάνει να λειτουργεί σαν ηχοσύστημα μιας και στην ουσία αναπαράγει τη μουσική μέσω του soundbar που βρίσκεται στην κατασκευή αυτή.
Τέλος, η LG ανακοίνωσε πως το soundbar περιλαμβάνει ηχεία Dolby Sound surround στα 100W ενώ η τηλεόραση μπορεί να τυλίγεται και να ξετυλίγεται μέχρι και 50000 φορές χωρίς να παρουσιάζει κάποια ζημιά, με την κυκλοφορία της να γίνεται μέσα στο 2019.
LG Signature OLED TV R τυλίγεται μετατρέπεται ηχοσύστημα CES 2019, Η LG παρουσίασε την Signature OLED TV R που τυλίγεται και μετατρέπεται σε ηχοσύστημα [CES 2019]
LG Signature OLED TV R τυλίγεται μετατρέπεται ηχοσύστημα CES 2019, Η LG παρουσίασε την Signature OLED TV R που τυλίγεται και μετατρέπεται σε ηχοσύστημα [CES 2019]
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmas

Άσε μας κουκλίτσα μου. Που για να την πάρουμε θα πρέπει να έχουμε 3 βίλες σαν αυτές στο βίντεο κληρονομιά. Πραγματικά περίμενα κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό. Οι κριτικές για τα καλύτερα μοντέλλα δεκάδων χιλιάδων είναι κακές για την LG.
Το απογοητευτικό΄είναι πως η τενολογία στις τηλεοράσεις κινείται αργά και λάθος

τακης

Αργα δεν κινειται. Απλα υπαρχει μια στασιμοτητα τα τελευταια χρονια όπως και τα κινητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.