LG 47LX9500 LED 3D TV, NetCast demonstration

TechblogTV. Σας παρουσιάζουμε τις ιντερνετικές δυνατότητες της LED 3D τηλεόρασης LG 47LX9500 από την “καλή” σειρά Infinia. Την έχουμε συνδέσει με καλώδιο ethernet στο τοπικό δίκτυο και πλοηγούμαστε μέσα στην πλατφόρμα NetCast με το μαγικό ραβδί-τηλεκοντρόλ. Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε τις εφαρμογές Facebook, YouTube, ιντερνετικό ραδιόφωνο και video club με ταινίες on demand.

Αν θέλετε να κερδίσετε μια τηλεόραση LG Infinia 47LX9500 μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό της LG μέσα από το επίσημο Fan Page της στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ. – Η πρώτη φάση του παιχνιδιού “Τα γράμματα παίζουν 3D κρυφτό” ολοκλήρωθηκε με επιτυχία. Ένας τυχερός νικητής κέρδισε ένα σετ LG 3D INFINIA κάνοντας τον καλύτερο χρόνο. Οι συμμετέχουντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ακόμη σετ LG 3D INFINIA στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού…. με το πάσο τους! Χωρίς πίεση χρόνου, αρκεί να ανακαλύψουν όλα τα γράμματα της κρυμμένης φράσης για να μπουν αυτόματα στην κλήρωση. Από 17/01 μέχρι 31/01/11.

Σχόλια

  • victor, πατάς το κουμπί power πάνω στο τηλεκοντρόλ-ραβδι και εμφανίζεται ο pointer στην οθόνη. Είναι απλό, άσε που δεν χρειάζεται να το έχεις απέναντι από την οθόνη, δουλέυει ακόμα και κάτω από την κουβέρτα! hehehe

  • Πολυ καλο!Σιγουρα απεχει στις ευκολιες και κυριως στις δυνατοτητες του λαπτοπ/ντεσκτοπ ενωμενο στην τιβι + ασυρματο μαους αλλα ειναι σε πολυ καλο δρομο.

  • τωρα ελειξε το netcast τι κανουμε κωστα? ξερεις πως μπορω να τη συνδεσω μεσω homelink στο οικιακο δυκτιο μου γραφεις CIFS ΕΙΣΟΔΟΣ και μου ζηταει ID και PASSWORD τι να βαλω?

    • το μονο που κανεις ειναι να βρεις το username και το password στο πίσω μέρος του router

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.