LG Cinema 3D TV, Παθητική τεχνολογία με ελαφριά γυαλιά 3D

Ξεχάστε τα ογκώδη και βαριά γυαλιά 3D με τη μπαταρία, τώρα για να απολάυσετε 3D στην τηλεόραση θέλετε τα απλά γυαλιά LG Cinema 3D, αυτά που φοράτε στον κινηματογράφο 3D (polarized). Με κόστος μόλις 2 ευρώ το ζευγάρι μπορούν όλοι στο σπίτι να παρακολουθούν 3D, χωρίς ζαλάδες και βάρος στο κεφάλι. Οι πρώτες τηλεοράσεις LG Cinema 3D αναμένονται στη χώρα μας τον Απρίλιο.

Το πιο οικονομικό μοντέλο θα είναι η LG 42LW4500 με τιμή στα 999 ευρώ, στις 42 ίντσες. Όλες οι νέες LG Cinema 3D ενσωματώνουν λειτουργία μετατροπής σήμετος 2D σε 3D, λεπτό σχεδιασμό Infinia και είναι Full HD 1920×1080 υποφωτιζόμενες από LED. Η σειρά LW4500 έρχεται σε 32″, 42″ 47″ και 55″ (δεν προτείνουμε τις 32 ίντσες για θέαση περιεχομένου 3D).

Η αμέσως επόμενη μεγάλη σειρά LW5500 στις 42″, 47″ και 55″ ενσωματώνουν και τις υπηρεσίες Smart TV με πρόσβαση σε ιντερνετικό περιεχόμενο και εφαρμογές του LG Apps (δωρεάν εφαρμογές).



Επεξεργάστηκε την 24 Μαρτίου 2011 13:03

Σχόλια

  • Πολύ καλή κίνηση από την LG..Μου φένεται στο προσεχές θα την αγοράσω.....να ρωτήσω κάτι..Όταν λες σαν αυτά τα γυαλιά που φοράμε στο cinema εννοείς την τεχνολογία realD...Δηλαδή η τηλεόραση είναι polarised??? και θα βλέπουμε 3d από όποια γωνία θέασης θέλουμε?

  • Αυτό είναι καταπληκτικό...... από την αρχή έτσι έπρεπε να είναι...Μπράβο στην LG!

  • Τι εννοείς να τα ξεχάσουμε;;; Και που τα πηραμε δεν τα έχουμε χρησιμοποίησει και καθολου αφου δεν υπαρχουν ταινίες 3d.

    • Δεν αντιλέγω. Υπάρχουν δορυφορικά πακέτα με περιεχόμενο 3D. Ενώ οι Samsung 3D TV και τώρα η νέα σειρά LG Cinema 3D μετατρέπουν 2D σε 3D όχι ότι το κάνουν καλά (τουλάχιστον οι Samsung δεν το έκαναν καλά). Επειδή έχω τηλεόραση 3D, την τελευταία φορά που είχα κοιτάξει πρέπει να υπήρχαν διαθέσιμοι καμια 50άρια τίτλοι σε Blu-ray 3D μαζί με τα καρτούν.

      Το ότι δεν υπάρχουν ταινίες θα έπρεπε να έχεις ενημερωθεί πριν αγοράσεις τηλεόραση. Αν την πήρες μόνο για 3D.

      Η λύση σήμερα είναι δορυφορικό πακέτο 3D από το εξωτερικό.

  • Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι νωρίς ακόμη gia αγορά τρισδιάστατης τηλ

  • Κυριε Κωστα οταν λετε 3D πακετο απο το εξωτερικο?Μπορειτε να δωσετε καποιες παραπανω πληροφοριες?Ευχαριστω πολυ!

  • Minos Chr, δορυφορικά μπουκέτα με πρόγραμμα 3D όπως το αγγλικό Sky Digital 3D.

    • Ναι, υπάρχουν καταστήματα στην Ελλάδα με δορυφορικά είδη που πουλάνε αυτές τις συνδρομές. Δεν έχω να σε καθοδηγήσω συγκεκριμένα. Σου προτείνω όμως να αγοράσεις από το περίπτερο τα περιοδικά "Δορυφορικά Νέα" και "Digital TV info". Εκεί θα βρεις πληροφορίες και διαφημίσεις από αυτούς που τα πουλάνε.

  • Καλημέρα Κώστα. Αυτά τα γυαλιά που μπορούμε να τα βρούμε;

    Ευχαριστώ

    • Τα έχει μέσα η τηλεόραση και μπορείς να αγοράσεις έξτρα ζευγάρια από εκεί που θα αγοράσεις την τηλεόραση.

  • κατα αρχην υπαρχουν και ελευθερα καναλια 3d απο τον astra,π.χ. το skysports αλλα και πολλα αλλα!το τονιζω δωρεαν!!!με εναν απλο δορυφορικο δεκτη με hdmi 1.4 και το πιατο σας μπορειτε να δειτε............οσο για την lg,την παθητικη 3d την προωθει σαν κατι το καλυτερο,ενω μαλλον το αντιθετο ισχυει....πρωτα απο ολα τι αναλυση εχει η tv οταν δειχνει 3d???

    οι ενεργες 3d,οπως η panasonic και samsung,εχουν περισσοτερα πλεονεκτηματα.
    α,και η philips ειναι καλες μονο που ειναι 3d ready.αν και τωρα θα βγαλει νεα μοντελα,ενεργες και παθητικες 3d.
    επισης μεγαλη υποθεση ειναι οτι η samsung και η philips,εxoυν μακραν καλυτερη εικονα απο οποιαδηποτε αλλη μαρκα tv.θες απλα μια φθηνη tv???τοτε παρε μια lg-toshiba-sony.

    αυτη ειναι η αποψη μου μετα απο πολυ ψαξιμο

    • Δωρεάν θα υπάρχουν το θέμα είναι τι περιεχόμενο εκπέμπουν γιατι αν είναι να δείχνουν Ξενοδοχεία, Club και πασαρέλα τι να το κάνεις. Χωρίς να το έχω ψάξει καταλαβαίνω ότι ταινίες και super αθλητικά γεγονότα θα χρειάζονται συνδρομή σε κάποιο πακέτο. Γιαυτό προτείνω και στον φίλο για συνδρομητικό μπουκέτο, πιστεύω ότι θα συμφωνείς με το "ότι πληρώσεις παίρνεις/ βλέπεις" ;)

      Σχετικά με το Sky sports διαβάζω "If you are a Sky World customer with an HD pack and a 3D ready TV, then you can experience an amazing variety of TV entertainment in incredible 3D at no extra cost.", https://www.sky.com/quickbuy/build άρα είναι με πληρωμή...

      Έχω ενεργή 3D TV την LG 47LX9500 και κουράζομαι αρκετά όταν παρακολουθώ 3D ταινίες (τις ελάχιστες που έχουν κυκλοφορήσει). Κουράζομαι και από το βάρος των γυαλιών αλλά και από την ίδια την τεχνολογία που ανοιγοκλείνει τα κλείστρα μπροστά από τα μάτια μου.

      Η Samsung και αυτή θα κυκλοφορήσει "παθητικές" 3D τηλεοράσεις μέσα στο καλοκαίρι, αν δεν το έχει κάνει ήδη. Φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες.

  • σωστο!!οτι πληρωσεις βλεπεις!!!παντως το sky sports 3d ειναι ελευθερο,για οσους βλεπουν ειδικα τεννις και ποδοσφαιρο ειναι μια χαρα!!!

    ομως για το θεμα της αναλυσης στις παθητικες 3d tv?Ακομα δεν δικαιολογειται και απο την τιμη τους οτι ειναι κατωτερες απο τις ενεργες 3d(οι παθητικες ειναι φθηνοτερες απο τις ενεργες)?Στην ουσια η lg και η toshiba εχουν επενδυσει περισσοτερο στις παθητικες 3d....Παντως ειδικα η panasonic vt30 και samsung d8000 νομιζω οτι ειναι αλλο επιπεδο,απο τα μοντελα που ηδη υπαρχουν,τοσο σε 3d αλλα πλεον και 2d θεαση και οι 2 ειναι ενεργες.

    ευχαριστω!

  • τωρα ειδα το σχολιο για το sky sports!εγω παντως δωρεαν και χωρις να εχω σπασει τιποτα βλεπω μεσω astra,3d!Η αληθεια ειναι οτι μου εκανε εντυπωση,γιατι π.χ. to skysports hd ειναι κλειδωμενο!!!Εχει και αλλο ενα 3d ανοιχτο αλλα δεν θυμαμαι πιο ειναι!Ελπιζω να μην κλειδωθει το skysports 3d σε λιγο καιρο,γιατι με εχει βολεψει!!!

  • Kαι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το nakos. Η μία είναι η Samsung
    UE32D6510 White Τεχνολογία 3D γυαλιών Αctive και η άλλη είναι η LG 32LW4500 3D LED TV 32'' Τεχνολογία 3D γυαλιών Passive

  • Mακρυα απο την lg 42lw4500 Παρουσιάζει προβληματα με το trumotion.Πάει το ειδωλο συννεφο στις ταινίες blue ray.Exω ενα μήνα παρε-δωσε με την Lg Και δεν βλέπω φως. Μου λένε οτι να ναι!

  • Παιδιά καλησπέρα. Πρόκειται να αγοράσω μια τηλεόραση, προσανατολίζομαι στη samsung d 7000 40', όμως ένας φίλος μου είπε να περιμένω διότι η lg σύντομα θα παρουσιάσει την νέα cinema 3d. Ρωτώ: α. Tην γνωρίζει κανείς; β. Η samsung είναι η τεχνολογικά ανώτερη αυτή τη στιγμή; Να προχωρήσω στην αγορά της, ή να περιμένω, τι λέτε; Σας ευχαριστώ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.