Κερδίστε ένα USB stick Google Lego [on the fly]

Διαγωνισμός on the fly (στο φτερό) με δώρο ένα συλλεκτικό USB Stick σε σχήμα Lego με το λογότυπο της Google. Σε μπλε χρώμα με την ταπεινή χωρητικότητα των 2GB το στικάκι Google δεν πρόκειται να λύσει τις απαιτήσεις σας για αποθηκευτικό χώρο, θα χρωματίσει όμως το χώρο σας και θα σας φέρει πιο κοντά στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης ή με ότι άλλο έχετε συνδέσει το όνομα Google.

update: 2 Απριλίου. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και ο νικητής είναι το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 65 Παρασχακης Ιωαννης. Αυτή τη στιγμή ανεβάζουμε το βίντεο της κλήρωσης εδώ https://vimeo.com/techbloggr/videos και θα είναι σύντομα διαθέσιμο. Ο νικητής έχει ενημερωθεί με email.

update 15:27. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και σύντομα θα ανακοινωθεί ο νικητής. Ο νικήτής θα ενημερωθεί στο email του αλλα και από εδώ, με νέο update.

Ο διαγωνισμός είναι on the fly και θα ολοκληρωθεί μέσα σε 4 ώρες, συγκεκριμένα κλείνει στις 15:00 απόψε το μεσημέρι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο αναφέροντας ποια είναι η αγαπημένη σας υπηρεσία Google. Ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης και το Techblog θα αναλάβει τα έξοδα αποστολής. Καλή επιτυχία σε όλους.

Αν δεν εμφανιστεί το σχόλιο σας άμεσα, μην ανησυχήσετε, θα εμφανιστεί αργότερα.

Επεξεργάστηκε την 2 Απριλίου 2011 12:46

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.