LG Electronics: Νέες τηλεοράσεις OLED, QNED και Nanocell για το 2022

LG OLED TV, LG Electronics: Νέες τηλεοράσεις OLED, QNED και Nanocell για το 2022

H LG Electronics παρουσίασε τα νέα προϊόντα εικόνας και ήχου για το 2022. Νέες τηλεοράσεις OLED, QNED και Nanocell, καθώς και καινούρια soundbars υπόσχονται ασυναγώνιστες εμπειρίες θέασης.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων OLED αποτελείται από τα μοντέλα LG SIGNATURE Z2, LG OLED evo G2, LG OLED evo C2, LG OLED B2 & LG OLED A2 και ήρθε για αναβαθμίσει εντυπωσιακά την προβολή περιεχομένου. Το απόλυτο μαύρο των πολυβραβευμένων εδώ και 10 χρόνια OLED τηλεοράσεων της LG εξακολουθεί να κυριαρχεί και να ικανοποιεί -σήμερα- σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό την ανάγκη για μοναδική εμπειρία θέασης.

Με πάνελ τεχνολογίας 8K & 4K και με ανανεωμένο επεξεργαστή α9 Gen5 AI Processor 8K, α9 Gen5 AI Processor 4K και α7 Gen5 Processor 4K, οι νέες τηλεοράσεις της LG βελτιώνουν περισσότερο τα σώματα και τα αντικείμενα, για να ανιχνεύουν και να δίνουν περισσότερη ευκρίνεια σε ανθρώπους και πράγματα εντός του κάδρου, ενώ προσθέτουν φυσικό βάθος, κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή. Τα νέα, λοιπόν, μοντέλα μεταφέρουν μια πιο ρεαλιστική εικόνα θέασης, κυκλοφορούν σε διαφορετικά μεγέθη και ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του κάθε σπιτιού, ενώ με το gallery design τους δίνουν μια νότα κομψότητας στο σαλόνι.

LG OLED TV, LG Electronics: Νέες τηλεοράσεις OLED, QNED και Nanocell για το 2022

Αντίστοιχα, οι νέες LG QNED TVs αποτελούνται από τα μοντέλα QNED99, QNED91, QNED87, QNED82 & QNED81. Η πρωτοπόρα οθόνη συνδυάζει πάνελ mini LED με τεχνολογία Quantum Dot NanoCell. Ο μοναδικός συνδυασμός τεχνολογιών έχει ως αποτέλεσμα οι τηλεοράσεις να αποδίδουν μια πιο εντυπωσιακή εικόνα με ακριβέστερα και πλουσιότερα χρώματα για βέλτιστη αναπαραγωγή. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για έναν επαναστατικό σχεδιασμό τεχνολογίας, ο οποίος μπορεί και προσφέρει πιο ρεαλιστικές και φωτεινότερες εικόνες. Η μεγάλη οθόνη που διαθέτουν κάνει την εμπειρία ακόμα πιο καθηλωτική, ενώ με τη νέα τεχνολογία απεικόνισης, το περιεχόμενο παρουσιάζει μεγαλύτερη λεπτομέρεια και ευκρίνεια, ακόμα και στη μεγαλύτερη οθόνη.

LG OLED TV, LG Electronics: Νέες τηλεοράσεις OLED, QNED και Nanocell για το 2022

Οι LG NANO82, NANO76, UQ81, UQ75, LQ63, LQ57 αποτελούν τη νέα σειρά LG Nanocell -UHD & FHD- και προσφέρουν ρεαλιστική εμπειρία θέασης, δυνατότητα για ατελείωτες ώρες δυναμικού παιχνιδιού και κομψό design. Το νέο πάνελ τεχνολογίας Nanocell LED και LED αντίστοιχα, βελτιώνει τα χρώματα και προσφέρει δυνατή ακρίβεια για πιο ζωηρή εικόνα που δίνει ένταση στο περιεχόμενο θέασης. Οι νέες LG TVs έχουν αναβαθμισμένους επεξεργαστές α5 Gen5 και α7 Gen 5 που αναλύουν το αρχικό περιεχόμενο και το βελτιστοποιούν. Όλα τα παραπάνω, τις κατατάσσουν φυσικά στις καλύτερες LCD τηλεοράσεις του «σήμερα».

LG OLED TV, LG Electronics: Νέες τηλεοράσεις OLED, QNED και Nanocell για το 2022

Παράλληλα, η LG εκτός από τις νέες τηλεοράσεις, λάνσαρε και τα νέα soundbars S95QR, S80QY, S75Q, S60Q, S40Q, QP5 που χαρακτηρίζονται από καινούριες premium λειτουργίες. Το center-up firing speaker μετακινεί τη θέση του ήχου στο κέντρο της οθόνης, επιτρέπει στη φωνή να «βγαίνει» από πιο ψηλά ταιριάζοντας με τον ήχο της οθόνης και βελτιώνει την απόδοση της φωνής στον ακροατή. Τα νέα soundbars έχουν ακόμα πιο καθηλωτικό ήχο, ισχυρό και πλούσιο πίσω surround εφέ που μπορεί να αποδώσει 135 μοίρες ήχου, επιτρέποντας ένα ευρύτερο ηχητικό πεδίο και πιο ευέλικτη τοποθέτηση σε κάθε περιβάλλον. Ακόμα, με το νέο κιτ ασύρματων ηχείων ο χρήστης απολαμβάνει μια πιο ρεαλιστική θεατρική εμπειρία ενώ, το επιτοίχιο design τους ταιριάξει απόλυτα σε κάθε σαλόνι. Με τα νέα LG soundbars, η ψυχαγωγική εμπειρία επεκτείνεται, καθώς είναι συμβατά με μεγάλες streaming υπηρεσίες και ηχητικές λύσεις, ενώ χαρακτηρίζονται από τη βελτιωμένη συνδεσιμότητά τους με κονσόλες παιχνιδιών. Τέλος, είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν λάβει πιστοποιήσεις “Energy Star” και “Carbon Trust ”.

Όλα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων και soundbars της LG αντικατοπτρίζουν τις πιο καινοτόμες νέες τεχνολογικές τάσεις και συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας και της ανάγκη του θεατή για βέλτιστη εμπειρία θέασης, ρεαλισμό, ζωντανά χρώματα, κρυστάλλινο ήχο και γρήγορες ταχύτητες.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.