LG INFINIA LX9500, Full LED και 3D Ready

Με τη νέα γενιά τηλεοράσεων INFINIA, η LG εστιάζει σε τέσσερις βασικούς άξονες με στόχο να προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης στους καταναλωτές: την ανώτερη ποιότητα εικόνας, το μοναδικό Borderless σχεδιασμό, τη ψυχαγωγία χωρίς όρια και την αυξημένη συνδεσιμότητα των συσκευών. Η νέα γκάμα των τηλεοράσεων INFINIA περιλαμβάνει τις σειρές INFINIA LX9500 με τεχνολογία TruMotion 400Hz, LX6500, LE8500 και LE5500.

, LG INFINIA LX9500, Full LED και 3D Ready

Παράλληλα, η σειρά τηλεοράσεων LG INFINIA βασίζεται στη δεύτερη γενιά του πρωτοποριακού Borderless σχεδιασμού που εισήγαγε η LG, που εξασφαλίζει ακόμα μικρότερο βάθος έως και 2,3χιλ. με την τεχνολογία Full Led Slim, εξαλείφοντας το κάδρο της οθόνης για ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης. Η έννοια της ψυχαγωγίας χωρίς όρια, υλοποιείται και στο νέο εντυπωσιακής σχεδίασης 3D μενού των τηλεοράσεων και των Blu-ray players της LG, που παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και λειτουργικότητα στους χρήστες. Πλέον, η αναπαραγωγή αρχείων MKV και DivX HD από USB ή εξωτερικό σκληρό δίσκο είναι άμεση, ενώ με τη λειτουργία Clear Voice II και το σύστημα μη-ορατών ηχείων της LG, εξασφαλίζεται αντίστοιχα μια απολαυστική εμπειρία ήχου.

Ακόμη ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των νέων τηλεοράσεων της σειράς LG INFINIA είναι η συνδεσιμότητα μέσω Wireless Ready και DLNA WiFi. Οι καταναλωτές μπορούν να συνδέσουν την τηλεόραση με οποιαδήποτε συσκευή χωρίς τη χρήση καλωδίων, αξιοποιώντας κατά αυτόν τον τρόπο στο έπακρο τη σύνδεση στο Internet και την πληθώρα των δυνατοτήτων πολυμέσων των συσκευών ήχου και εικόνας που βρίσκονται στο σπίτι. Πλέον, οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στις μοναδικές λειτουργίες των τηλεοράσεων και των Blu-ray players, όπως το WebTV, το Skype video calling, η αναπαραγωγή streaming βίντεο από το YouTube και πολλών άλλων δυνατοτήτων πολυμέσων.

, LG INFINIA LX9500, Full LED και 3D Ready

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mickeynx

INFINIA LX9500 πιστευω ειναι μια καλη επιλογη των 3300 ευρω
αλλα εχω δυο απορειες αν μπορει να βοηθησει καποιος:
1:εχει λεει USB και διαβαζει DivX και υποστηριζει υποτιτλους αλλα τι ελληνικη,κυριλικη,δυτικη?
2:πως να υπολογησεις τις ιντσες σε τι αντιστοιχια αποσταση μετρων απο την τηλεοραση που πρεπει να βρισκεσαι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων!

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, είναι το hi-end μοντέλο της LG στις τηλεοράσεις LCD (με LED backlight).
Για τους υπότιτλους δεν ξέρω, θα ρωτήσω από εβδομάδα.
Ένα ιδιάιτερα διαφωτιστικό άρθρο για την απορία σου σχετικά με τις ίντσες και την απόσταση, θα βρεις εδώ https://www.practical-home-theater-guide.com/Tv-viewing-distance.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema 3D TV Philips Samsung

Phillips και Samsung: Τέλος οι 3D τηλεοράσεις από φέτος

Οι 3D ταινίες μπορεί να έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό στο σινεμά, όμως το 3D στο σπίτι, μοιάζει να μην έχει πολλούς fans. Σήμερα η Samsung και λίγο νωρίτερα η Philips, επιβεβαίωσαν επίσημα ότι η σειρά τηλεοράσεων του 2016 δεν θα περιλαμβάνει 3D οθόνες.

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

Μεγάλος διαγωνισμός LG Smart TV για developers

H LG Electronics Hellas ανακοίνωσε έναν καινοτόμο και πρωτότυπο διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή με ελληνικό περιεχόμενο για την πλατφόρμα LG Smart TV. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον προγραμματισμό.

Home Cinema 3D TV Home cinema newsletter

Μειώθηκαν οι πωλήσεις επίπεδων τηλεοράσεων για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι επίπεδες τηλεοράσεις (LCD, LED, Plasma) παρουσίασαν πτώση για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία απεικονίζοντας το κορεσμό της συγκεκριμένης αγοράς. Σύμφωνα με στοιχεία της IHS iSuppli το 2012 τα shipments flat τηλεοράσεων ήταν 238.5 εκ. τεμάχια μειωμένα κατά 6.3% σε σχέση με τα 254.6 εκ. τεμάχια το 2011. Τα νούμερα θα επανέλθουν […]

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

LG και Samsung, Χωρίς δικαστική διαμάχη η εύρεση λύσης για την τεχνολογία OLED

Η διαμάχη μεταξύ LG και Samsung για την τεχνολογία OLED συνεχίζεται, αλλά από ότι φαίνεται σε πιο ήπιους τόνου. Σύμφωνα με το Κορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap οι δύο εταιρείες αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τις διαφορές τους για την πατέντα της προαναφερθείσας τεχνολογίας οθονών μέσω διαλόγου, αφήνοντας τελείως στην άκρη τις όποιες δικαστικές διαμάχες θα […]