LG INFINIA LX9500, Full LED και 3D Ready

Με τη νέα γενιά τηλεοράσεων INFINIA, η LG εστιάζει σε τέσσερις βασικούς άξονες με στόχο να προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης στους καταναλωτές: την ανώτερη ποιότητα εικόνας, το μοναδικό Borderless σχεδιασμό, τη ψυχαγωγία χωρίς όρια και την αυξημένη συνδεσιμότητα των συσκευών. Η νέα γκάμα των τηλεοράσεων INFINIA περιλαμβάνει τις σειρές INFINIA LX9500 με τεχνολογία TruMotion 400Hz, LX6500, LE8500 και LE5500.

Παράλληλα, η σειρά τηλεοράσεων LG INFINIA βασίζεται στη δεύτερη γενιά του πρωτοποριακού Borderless σχεδιασμού που εισήγαγε η LG, που εξασφαλίζει ακόμα μικρότερο βάθος έως και 2,3χιλ. με την τεχνολογία Full Led Slim, εξαλείφοντας το κάδρο της οθόνης για ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης. Η έννοια της ψυχαγωγίας χωρίς όρια, υλοποιείται και στο νέο εντυπωσιακής σχεδίασης 3D μενού των τηλεοράσεων και των Blu-ray players της LG, που παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και λειτουργικότητα στους χρήστες. Πλέον, η αναπαραγωγή αρχείων MKV και DivX HD από USB ή εξωτερικό σκληρό δίσκο είναι άμεση, ενώ με τη λειτουργία Clear Voice II και το σύστημα μη-ορατών ηχείων της LG, εξασφαλίζεται αντίστοιχα μια απολαυστική εμπειρία ήχου.

Ακόμη ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των νέων τηλεοράσεων της σειράς LG INFINIA είναι η συνδεσιμότητα μέσω Wireless Ready και DLNA WiFi. Οι καταναλωτές μπορούν να συνδέσουν την τηλεόραση με οποιαδήποτε συσκευή χωρίς τη χρήση καλωδίων, αξιοποιώντας κατά αυτόν τον τρόπο στο έπακρο τη σύνδεση στο Internet και την πληθώρα των δυνατοτήτων πολυμέσων των συσκευών ήχου και εικόνας που βρίσκονται στο σπίτι. Πλέον, οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στις μοναδικές λειτουργίες των τηλεοράσεων και των Blu-ray players, όπως το WebTV, το Skype video calling, η αναπαραγωγή streaming βίντεο από το YouTube και πολλών άλλων δυνατοτήτων πολυμέσων.

Επεξεργάστηκε την 19 Απριλίου 2010 12:40

Σχόλια

  • INFINIA LX9500 πιστευω ειναι μια καλη επιλογη των 3300 ευρω
    αλλα εχω δυο απορειες αν μπορει να βοηθησει καποιος:
    1:εχει λεει USB και διαβαζει DivX και υποστηριζει υποτιτλους αλλα τι ελληνικη,κυριλικη,δυτικη?
    2:πως να υπολογησεις τις ιντσες σε τι αντιστοιχια αποσταση μετρων απο την τηλεοραση που πρεπει να βρισκεσαι
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων!

  • Ναι, είναι το hi-end μοντέλο της LG στις τηλεοράσεις LCD (με LED backlight).
    Για τους υπότιτλους δεν ξέρω, θα ρωτήσω από εβδομάδα.
    Ένα ιδιάιτερα διαφωτιστικό άρθρο για την απορία σου σχετικά με τις ίντσες και την απόσταση, θα βρεις εδώ https://www.practical-home-theater-guide.com/Tv-viewing-distance.html

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.