LG LEX8 Nano Full LED TV, Με νανοτεχνολογία οπίσθιου φωτισμού

Η LG Electronics παρουσιάζει την LEX8 NANO Full LED, τη νέα γενιά τηλεοράσεων με νανοτεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED. Πιο συγκεκριμένα, ενσωματώνουν μικροσκοπικές κουκίδες μπροστά από τη σειρά λυχνιών LED, η οποία διασκορπίζει το φως πιο ομοιόμορφα στην επιφάνεια της οθόνης, με αποτέλεσμα η τηλεόραση να παράγει εικόνες που είναι καθαρότερες και ευκρινέστερες.

Η οθόνη της LEX8 διαθέτει πάνελ με τεχνολογία Anti-Reflection, που μειώνει τις αντανακλάσεις από εξωτερικές πηγές φωτός –συμπεριλαμβανομένου του ηλιακού φωτός-, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα παραμένει πάντα εξαιρετικά ευκρινής.
Παράλληλα, η LEX8 προσφέρει βελτιστοποιημένο local dimming μέσω της λειτουργίας Micro Pixel Control, τόσο κατά τη θέαση περιεχομένου 2D όσο και 3D. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, η τηλεόραση διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα τις μεμονωμένες λυχνίες LED, προσθέτοντας μεγαλύτερο εύρος και ζωντάνια στα χρώματα, από τις σκοτεινές διαβαθμίσεις του βαθύ μαύρου έως τα πιο φυσικά χρώματα. Επιπλέον, η LEX8 ενσωματώνει την τεχνολογία TruMotion 400Hz της LG, η οποία παρέχει ταχύτερο ρυθμό επεξεργασίας των κινούμενων εικόνων, μειώνοντας στο ελάχιστο τα φαινόμενα θολούρας κατά την προβολή.

Η LEX8 έχει εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις και στον τομέα της 3D προβολής, προσφέροντας τρισδιάστατες εικόνες κορυφαίας ποιότητας. Η LG έχει εξασφαλίσει την ομοιόμορφη κατανομή του φωτός στα πάνελ οπίσθιου φωτισμού LED, έτσι ώστε η LEX8 να φωτίζει την οθόνη πιο αποτελεσματικά, παρέχοντας τρισδιάστατη εικόνα με πρωτοφανή υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα.
Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, η LEX8 ενσωματώνει επίσης και μια σειρά προηγμένων λειτουργιών και τεχνικών χαρακτηριστικών, που προσφέρουν στους καταναλωτές αυξημένη συνδεσιμότητα.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.