Έχεις Forthnet, βλέπεις αγώνες της Superleague από τον υπολογιστή σου

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και εμπειρία της Forthnet στο broadband και της Nova στα media κάθε αγωνιστική, παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος θα προβάλλονται «Live Streaming» μέσα από το novasports.gr και μόνο μέσω του δικτύου Forthnet. Η αρχή γίνεται το Σάββατο 5/2 με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα στις 17.15 απευθείας από το γήπεδο της Τρίπολης.

Η διαδικασία είναι απλή. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.novasports.gr και μπείτε στην ενότητα Live Streaming (που βρίσκεται αυτό, δεν το βλέπω!) – προσπαθήστε εδώ – Την ημέρα του αγώνα, 5 λεπτά πριν από την έναρξή του, θα εμφανιστεί το button ‘ΕΙΣΟΔΟΣ’ στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Πατώντας το θα μπείτε στον player.

Η νέα εφαρμογή αφορά όλους τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών εντός δικτύου Forthnet.

Επεξεργάστηκε την 4 Φεβρουαρίου 2011 14:31

Σχόλια

  • Δηλαδή δεν χρειάζεται να έχεις νοβα? Απλώς σύνδεση forthnet?

    Ωχ θα γονατίσει και άλλο η σύνδεση. Sαββατοκύριακο θα μπαινω απο τον γείτονα που έχει ote.

    Γράψτε εδώ τι ταχύτητα πιανετε με την φορθνετ? Εγώ πιάνω μεχρι 4-5 megabits στην καλύτερη

  • Ήμουν συνδρομητής τους αλλά είχα πολλά προβλήματα χρεώσεις που δεν είχα κάνει πέρα από την κάλυψη του συμβολαίου και επίσης συχνές αποσυνδέσεις δικτύου. Πολύ καλή η κίνηση τους και πραγματικά χρήσιμη όμως πιστεύω πως το κάνουν γιατί τελευταία χάνουν συνδρομητές από hol & cyta ακόμα και ΟΤΕ. Γιατί δεν το έκαναν τόσο καιρό;

  • Καλα κρασια , αργα το θυμηθηκαν.Αντι να δειξουν κανενα ντερμπι.Παλι στην παρανομια θα τα δουμε!!!!!!!!Εδω Ζωγραφου παιζω μεχρι 1 Mbps καθαρη ταχυτητα κατεβασματος στο mtorrent.

  • Πολύ καλή περίπτωση! Και εγώ κάτοχος forthnet είμαι, μένω κέντρο - Πλάκα και με speed test έχει φθάσει μέχρι 11Mbps. Και ταχύτητα κατεβάσματος φθάνει μέχρι 1.48-1.50 Mbps. Τα βράδια είναι λίγο πιο αργή η σύνδεση προφανώς γιατί μπαίνουν περισσότεροι στο δίκτυο.
    Αν και είμαι κάτοχος του πακέτου μαζί με nova θα ήθελα να το δοκιμάσω να δω πως φαίνεται και τι παίζει.

  • να ρωτατε τους γειτονες στην περιοχη σας που εχουν ιντερνετ πριν βαλετε για να δειτε τη ταχυτητα εχουν παιζει ρολο το δικτιο του οτε σε καθε περιοχη αλλου ειναι πολυ καλο αλλου μετριο και αλλου χαλια επομενως οτι παροχο και να βαλετε η ταχυτητα σας θα ειναι ιδια με αυτη του οτε γι αυτο μην παραμυθιαζεστε απο τον οτε οτι εχει το καλυτερο ιντερνετ το πιο ακριβο ναι εγω εχω 1.6mbps και μενω γκυζη ο γειτονας μου εχει conex και εχει 1.7mbps

  • Το θέμα είναι ότι θα παίζει επιλεγμένα παιχνίδια και από ότι καταλαβαίνω θα είναι τα παιχνίδια χαμηλού ενδιαφέροντος

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.