LG NanoCell TV 2019: Κερδίστε επιστροφή αξίας έως και 700 ευρώ

, LG NanoCell TV 2019: Κερδίστε επιστροφή αξίας έως και 700 ευρώ

Η LG Electronics ανταμείβει τους καταναλωτές με μια μοναδική προωθητική ενέργεια, καθώς με την αγορά μίας από τις πιο πρόσφατες σειρές των LG NanoCell τηλεοράσεων προσφέρει επιστροφή αξίας έως και 700 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, από την Παρασκευή, 7 Ιουνίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 ή μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων ή των δώρων οι καταναλωτές θα παίρνουν με κάθε αγορά τις παρακάτω επιστροφές:

LG NanoCell TV 2019: Κερδίστε επιστροφή αξίας έως και 700 ευρώ

• Με την αγορά του μοντέλου SM9000 (75’’), επιστροφή αξίας 700€
• Με την αγορά του μοντέλου SM9800 (65’’), επιστροφή αξίας 400€
• Με την αγορά του μοντέλου SM9010 (65’’), επιστροφή αξίας 350€
• Με την αγορά των μοντέλων SM9800 (55’’), SM8600 (65’’), SM8500 (65’’), SM8200 (65’’), επιστροφή αξίας 300€
• Με την αγορά των μοντέλων SM9010 (55’’), SM9000 (49’’), επιστροφή αξίας 250€
• Με την αγορά των μοντέλων SM8600 (55’’), SM8500 (55’’), SM8200 (55’’), επιστροφή αξίας 150€
• Με την αγορά των μοντέλων SM8600 (49’’), SM8500 (49’’), SM8200 (49’’), επιστροφή αξίας 100€

Οι NanoCell τηλεοράσεις διαθέτουν κομψό σχεδιασμό, ενσωματώνοντας κορυφαίες τεχνολογίες, όπως το Nano Color, το οποίο προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία θέασης χάρη στην τεχνολογία NanoCell που ενισχύει την καθαρότητα των χρωμάτων χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια μεγέθους 1nm. Παράλληλα, με τη λειτουργία Nano Accuracy επιτυγχάνεται απόδοση χρωμάτων με υψηλή ακρίβεια ακόμα και σε ευρεία γωνία θέασης, για ακόμα πιο ρεαλιστική εικόνα. Ενώ με το Nano Black και την τεχνολογία Full Array Dimming1, ελέγχονται με ακρίβεια οι μονάδες οπίσθιου φωτισμού, αποδίδοντας βαθύτερο μαύρο.

Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση, οι LG NanoCell AI ThinQ & Smart τηλεοράσεις προσφέρουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών AI μέσα από διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Alexa και του Google Assistant, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν τον έλεγχο, χρησιμοποιώντας συνομιλίες φωνητικών εντολών.

Ανάμεσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, συμπεριλαμβάνεται και ο αναβαθμισμένος a7 Gen2 επεξεργαστής2 με τον αλγόριθμο Deep Learning AI, που αναβαθμίζει την ποιότητα εικόνας, την καθαρότητα, την ευκρίνεια, τη λεπτομέρεια και τη φωτεινότητα, αναλύοντας το περιεχόμενο και τον περιβάλλοντα φωτισμό. Ταυτόχρονα, o επεξεργαστής α7 βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με το είδος, αναγνωρίζοντας τη φωνή, τα εφέ και τη συχνότητα και επιτρέπει την μίξη του ήχου 2 καναλιών σε ήχο surround 5.1. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία AI Acoustic Tuning, ο χρήστης απολαμβάνει ήχο υψηλής ποιότητας, ανεξαρτήτως της διάταξης του χώρου, καθώς αντιλαμβάνεται το σημείο θέασης, προσαρμόζοντας την ακουστική στον εκάστοτε χώρο.

Με την υποστήριξη του 4K Cinema HDR3 στα νέα μοντέλα των Nanocell τηλεοράσεων, ο θεατής βλέπει εικόνες με ζωντανά χρώματα που αγγίζουν την πραγματική ζωή. Το Dolby Vision HDR, η πιο δημοφιλής και προηγμένη λύση HDR και το πρότυπο που προτιμούν τα περισσότερο στούντιο του Χόλυγουντ, αποδίδει με ακρίβεια κινηματογραφικές εικόνες, ενώ σε συνδυασμό με το Dolby Atmos φέρνουν τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι.

Δελτίου Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Καλλέργης

Ποια είναι η διαδικασία;
Απόδειξη;…

Greg

Θεωρώ απαράδεκτο να αναγράφεται μόνο το ποσό της χρηματικής επιστροφής αλλά ΌΧΙ η τιμή των τηλεοράσεων… θυμίζει άλλου είδους τακτικές που αν τις γράψω θα διαγραφή το σχόλιο μου.

kostas

βρηκα την TV LED 55′ LG 55SM9800 στο plaisio η οποια κοστιζει αυτην την στιγμη 1148 ευρω. τωρα σκεψου οι αλλες 🙂

Κώστας Βλαχάκης

Greg, Τις τιμές μπορείς να τις βρεις στα επίσημα δίκτυα των αλυσίδων τεχνολογίας. Δεν ειναι κάτι κρυφό και στην τελική για αυτό ειναι ανοιχτά τα σχόλια στο άρθρο μας, για να προσθέσει όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες. Καλύτερα λοιπόν να έγραφες τις τιμές παρά το εύκολο σχόλιο που έγραψες, αυτό του “κραξίματος”….

Αλλά ξέρεις τι γίνεται, ορισμένοι έχετε συνηθίσει σε συζητήσεις τύπου αθλητικών και πολιτικών site με εξυπνάδες και προσβολές. Δείτε το αυτό….

spirios1992

2098€ εχει στο πλαισιο.. και με επιστροφη eurobank 419.. ουτε καν 1148

Greg

Καμία διάθεση για κράξιμο, απλά όταν γράφονται μόνο τα χρήματα της επιστροφής πχ τα 700€ αλλά αποφεύγει να σου γράψει πόσο κάνει η τηλεοράση και σου δίνει επιστροφή 700€ είναι καθαρή τακτική παραπλάνησης, καλό είναι Κώστα να μην βλέπεις παντού κακοθελητές και να μάθουν οι εταιρίες να είναι ποιο σωστές προς τον κόσμο και να μην τον παραπλανούν.

Κώστας Βλαχάκης

Greg, έχεις χρησιμοποιήσει ήδη δυο λέξεις που δεν θα έπρεπε, την λέξη “απαράδεκτο” και την λέξη ‘”παραπλάνηση”. Αυτές οι δυο λέξεις δεν ακούμπησαν ποτέ το Techblog 12.5 χρόνια, ούτε το ακουμπούν τώρα. Ακόμα και με το δεύτερο σχόλιό σου συνεχίζεις να μην βοηθάς την τεχνολογική κοινότητα του Techblog.

Εδώ τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα, το δελτίο τύπου αναφέρει το μοντέλο και ποια ειναι η έκπτωση. Παραπλανητικό θα ήταν να λέγαμε ότι γενικά με τις LG TV έχεις κέρδος 700 ευρώ. Οπότε αντι να συνεχίζεις να δημιουργείς θόρυβο χωρίς σοβαρό λόγο, γράψε μας ποιες ειναι οι αρχικές τιμές των τηλεοράσεων. Τα μοντέλα τα έχεις.

Τις εταιρείες ξέρουμε να τις βάζουμε στη θέση τους. Αν δεν το έχεις καταλάβει διαβάζοντας το Techblog, τότε για “καλοθελητή” σε βλέπω.

Alex

Η 75″ SM9000 με τα 700€ ευρώ επιστολή κάνει 3.698€ στα public

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά OLED ειναι και ειναι hi-end. Μπορούσε να εχει η τηλεόραση 1.000 και να έδιναν έκπτωση 700 ευρώ;

Σε κάθε περίπτωση έστω και έτσι, μπήκατε στην διαδικασία να μάθατε πόσο κοστίζουν οι τηλεοράσεις τεχνολογίας OLED!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.