LG: Παρουσιάζεται το WebOS 3.0 για τις Smart TVs

H LG παρουσιάζει τη νεότερη εκδοχή του λειτουργικού της συστήματος για τις Smart TVs της, το WebOS 3.0. Ουσιαστικά, η επίσημη πρώτη του LG WebOS 3.0 θα γίνει στο πλαίσιο του Consumer Electronics Show 2016, στο Las Vegas, αλλά έχουν γίνει γνωστά όλα τα χαρακτηριστικά του.

Με το LG WebOS 3.0, ο κάτοχος μίας Smart TV θα μπορεί να στέλνει μέσω streaming mobile εφαρμογές από το smartphone του στην τηλεόραση, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα να βλέπει δύο βίντεο από δύο πηγές ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να εμφανίζεται στην οθόνη τόσο η ταινία από το Blu-Ray, όσο και ένα τηλεοπτικό show. Με την ίδια λογική, θα μπορούν να προβάλλονται στην οθόνη δύο κανάλια ταυτόχρονα.

Ένα άλλο νέο στοιχείο που φέρνει το LG WebOS 3.0 είναι το ότι υπάρχει πλέον ένα νέο Music player app που επιτρέπει την ακρόαση μουσικής ακόμα και με κλειστή την οθόνη, μία εφαρμογή Internet of Things που μετατρέπει την τηλεόραση το κέντρο χειρισμού των έξυπνων, συνδεδεμένων συσκευών του σπιτιού, καθώς και το Channel Advisor, που προτείνει εκπομπές σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Τέλος, υπάρχει το Magic Zoom που μεγεθύνει αντικείμενα στην οθόνη χωρίς απώλεια στην ποιότητα, ενώ το Magic Remote της LG επιτρέπει τον χειρισμό και άλλων συσκευών του συστήματος οικιακού κινηματογράφου στο σαλόνι σας. Τα πρώτα μοντέλα με το LG WebOS 3.0 θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο 2016.

LG WebOS 3.0, LG: Παρουσιάζεται το WebOS 3.0 για τις Smart TVs

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής

Τηλεοράσεις του 2015 ή παλαιότερες γνωρίζουμε αν θα πάρουν την έκδοση?

Chris_BMW

Θεοδωρης@ Την ίδια απορία έχω κ εγώ φίλε μου ..Φέτος πήρα τη δικιά μου με web os 2.0.. Φίλος μου με περσινό μοντέλο πάντως του 2014 εννοώ κ με web os 1.0 δεν έχει πάρει την καινούργια την 2.0 δηλαδή .. Νομίζω γενικά δεν πρέπει να αναβαθμίζονται ( λάθος προσωπική μου άποψη )Αν ξέρει κάτι κάποιος ας ενημερώσει ..

Max91

Αυτα ειναι, ενα αρθρο περα απο τα γνωστα για “κινητα” και κανεις τιποτα… τι το τοσο εχουν παθει ολοι με τα κινητα ενας θεος ξερει…
Παντως και εμενα με ενδιαφερει αυτη η ερωτηση που ρωτησε ο Θοδωρης, εαν TV του 2015 θα παρουν και αυτες το webos 3

Βίκτωρ

Πάντως τα μοντελα ’14 με webOS 1.0 πήραν αναβάθμιση το Σεπτέμβριο σε 2.0 . Φαντάζομαι κάτι παρόμοιο θα γίνει και με τη version 3.0

Αποστόλης

Όντως , τα μοντέλα του 2014 αναβαθμίστηκαν σε web O.S 2 !Για να δούμε και τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.