LG QNED MiniLED: Ξεκινάει η διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων 8K

, LG QNED MiniLED: Ξεκινάει η διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων 8K

Η LG ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας και πιο premium σειράς LCD TV στην παγκόσμια αγορά, από τον Ιούλιο του 2021. Χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία Quantum Dot NanoCell color και οπίσθιου φωτισμού Mini LED, οι τηλεοράσεις για το 2021 προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία θέασης με βαθύτερα μαύρα, ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων με μεγαλύτερη αντίθεση και φωτεινότητα. Η σειρά αποτελείται από τα μοντέλα 8K QNED99 και QNED96 και τα μοντέλα 4K QNED91 με τις ίντσες να κυμαίνονται από 65 έως 86.

Διαθέτοντας τη δική της τεχνολογία χρώματος Quantum Dot NanoCell, η LG QNED MiniLED φέρνει μια εντελώς νέα εποχή στην ποιότητα εικόνας LCD TV με πλούσια και ακριβή χρώματα για εντυπωσιακή θέαση. Πιστοποιημένη από την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών Intertek για 100% όγκο και συνέπεια χρώματος, οι τηλεοράσεις LG QNED MiniLED εξαλείφουν παράλληλα την παραμόρφωση χρώματος σε ευρεία γωνία θέασης, διασφαλίζοντας ότι όλοι στον χώρο μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη ποιότητα εικόνας LCD.

, LG QNED MiniLED: Ξεκινάει η διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων 8K

Όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη, τόσο μικρότερες πρέπει να είναι οι λεπτομέρειες. Η LG QNED MiniLED TV περιλαμβάνει μικρότερες λυχνίες LED στον οπίσθιο φωτισμό σε σύγκριση με άλλες οθόνες παρόμοιου μεγέθους, αυξάνοντας τη φωτεινότητα και τις ζώνες αυξομείωσης (dimming zones). Για παράδειγμα, η τηλεόραση 8K 86 ιντσών της LG (μοντέλο 86QNED996PB) διαθέτει οπίσθιο φωτισμό από περίπου 30.000 φώτα LED που είναι διατεταγμένα έτσι ώστε να δημιουργούν περίπου 2.500 τοπικές ζώνες αυξομείωσης για να παρέχουν 10 φορές καλύτερη αναλογία αντίθεσης από τις συμβατικές τηλεοράσεις LCD. Τα βαθύτερα μαύρα και οι περισσότερες λεπτομέρειες σε σκοτεινές περιοχές δημιουργούν μια μεγαλύτερη αίσθηση πυκνότητας που κάνει τις εικόνες να φαίνονται πιο ρεαλιστικές.

, LG QNED MiniLED: Ξεκινάει η διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων 8K

Η δέσμευση της LG για ένα καλύτερο αύριο είναι εμφανής στις πιο πρόσφατες προτάσεις οικιακής ψυχαγωγίας. Οι τηλεοράσεις LG QNED MiniLED έχουν λάβει πιστοποίηση Οικολογικού Προϊόντος από την SGS Société Générale de Surveillance SA της Ελβετίας. Αυτή η πιστοποίηση απονέμεται μόνο σε προϊόντα που πληρούν τις απαιτήσεις των SGS προτύπων που περιλαμβάνουν χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις ή ανακυκλωσιμότητα.
Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.