LG Soundbar G1: Sound bar με ήχο Dolby Atmos και DTS:X

, LG Soundbar G1: Sound bar με ήχο Dolby Atmos και DTS:X

Η LG μεγιστοποιεί την οπτικοακουστική εμπειρία, με το νέο Soundbar G1, που συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία στον ήχο με την καλλιτεχνική σχεδίαση. Με το λεπτό και κομψό σχεδιασμό του και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά, ταιριάζει τέλεια σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Το LG Soundbar G1 συναντά το Dolby Vision, το Dolby Atmos, αλλά και την DTS:X τεχνολογία, μετατρέποντας το σπίτι σε κινηματογράφο, ώστε να απολαμβάνετε στο έπακρο όλες τις αγαπημένες σας ταινίες. Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση για έξοδο 3.1 ch, αποδίδοντας καθηλωτικό ήχο με συχνότητα δειγματοληψίας 96 kHz και βάθος 24 bit, για ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης.

, LG Soundbar G1: Sound bar με ήχο Dolby Atmos και DTS:X

Παράλληλα, ενσωματώνει το AI Sound Pro που αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου κατά την αναπαραγωγή. Έτσι, οι διάλογοι ακούγονται με κάθε λεπτομέρεια και κρυστάλλινη καθαρότητα ανεξάρτητα από το τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, το νέο Soundbar της LG αποδίδει περιεχόμενο 4K, συμπεριλαμβανομένου του HDR και του Dolby Vision, χωρίς απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, ενώ παρέχει αναβαθμισμένη ευκολία στις επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το Bluetooth®, αλλά και μέσω καλωδίων οπτικής ίνας ή και καλωδίων USB ή HDMI.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.