LG Soundbar SP8YA: Αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας

, LG Soundbar SP8YA: Αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας

Η LG παρουσιάζει το νέο Soundbar SP8YA που ταιριάζει τέλεια με τις LG τηλεοράσεις, ανεβάζοντας την ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο και αναβαθμίζοντας παράλληλα τον χώρο με τον προσεγμένο σχεδιασμό του. Ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής AI A9, αποδίδει εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης ήχο, ενώ ο χειρισμός του γίνεται εύκολα και απλά με το τηλεχειριστήριο της LG τηλεόρασης.

Επιπλέον, με το AI Sound Pro, τα πάντα ακούγονται πιο καθαρά και χωρίς παραμορφώσεις, ακόμα και από διαφορετικές πηγές περιεχομένου, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Το LG Soundbar SP8YA έχει την υπογραφή του κορυφαίου ήχου της Meridian, πρωτοπόρο στον ήχο υψηλής ανάλυσης και κυρίαρχη στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DS). Με ισχύ 440 W και subwoofer, αποδίδει ήχο υψηλής ανάλυσης 3.1.2 καναλιών στα 24 bit/96 kHz, επιτυγχάνοντας έτσι πιο ακριβή αναπαραγωγή του ήχου.

, LG Soundbar SP8YA: Αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας

Παράλληλα, η τεχνολογία DTS:X και το Dolby ATMOS προσαρμόζουν τους ήχους με ακρίβεια και προσδίδουν ακουστικές διαστάσεις στον χώρο, μεταμορφώνοντας την εμπειρία ακρόασης με έναν εντελώς νέο τρόπο. Οι χρήστες θα νιώσουν τη διαφορά και στα αγαπημένα τους παιχνίδια, καθώς πολλοί τίτλοι σε XBOX και PC είναι ήδη συμβατοί.

Το SP8YA διαθέτει, επίσης, τις δικές του κατοχυρωμένες λειτουργίες ήχου και αποδίδει περιεχόμενο 4K, συμπεριλαμβανομένου του HDR και του Dolby Vision, με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση. Ακόμη, το AI Room Calibration διορθώνει την παραμόρφωση του ήχου από διάφορα αντικείμενα στον χώρο μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Ταυτόχρονα, διαθέτει την απαραίτητη συμβατότητα με τις περισσότερες υπηρεσίες AI , όπως το AirPlay 2 και το Spotify Connect.

Έτσι, οι χρήστες μπορούν να παίζουν μουσική και να χειρίζονται εύκολα έξυπνες συσκευές με την πλατφόρμα της επιλογής τους. Τέλος, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.