LG, Τηλεόραση Ultra HD 104 ιντσών επικεφαλής της εταιρείας στη CES 2014

Η LG θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση CES μια σειρά από τηλεοράσεις ULTRA HD με επικεφαλή το υπερμεγέθες μοντέλο των 104.06 ιντσων. Αυτή η κυρτή τηλεόραση με κωδικό 105UC9 και αναλογία οθόνης 21:9 και θα είναι η πρώτη του είδους της που θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια κλίμακα. Εκτός αυτού, η LG θα παρουσιάσει μοντέλα στις 65”, 79”, 84” και 98” για αρχή, μιας και θα γίνει παρουσίαση 12 μοντέλων συνολικά.

Με την πρώτη κυρτή Ultra HD τηλεόραση των 104 ιντσών οι χρήστες θα μπορούν πλέον να μη βλέπουν σχεδόν καθόλου τις μαύρες μπάρες επάνω και κάτω από τα video που παρακολουθούν, κάτι το οποίο γίνεται πρώτη φορά από τη στιγμή που ο όρος widescreen ήρθε στο φως. Η τηλεόραση αυτή έχει ανάλυση οθόνης 5120 x 2160 pixel και είναι εφοδιασμένη με εμπρόσθιο σύστημα πολυκάναλου ήχου 7.2 σε συνεργασία με την εταιρεία Harman/Kardon.

Επιπλέον, η LG θα παρουσιάσει και τη σειρά UB9800 με τα μοντέλα ανάλυσης (Ultra HD) στις 64.5 και 84.04 ίντσες αντίστοιχα αλλά και τα μοντέλα των 79 και 98 ιντσών για τα οποία όμως ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής διάσταση της διαγωνίου. Η σειρά αυτών των Ultra HD τηλεοράσεων είναι εφοδιασμένη με ειδικό chip το οποίο ενισχύει την ποιότητα της Ultra HD ανάλυσης και βελτιώνει τη συνολική ποιότητα της εικόνας συμβάλλοντας σε ένα ακόμα πιο ποιοτικό οπτικό αποτέλεσμα.

Το 3D δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σειρά τηλεοράσεων το οποίο λειτουργεί με την τεχνολογία Ultra HD Cinema 3D σε συνδιασμό με την τεχνολογία FPR (Film Patterned Retarder) που αναπτύχθηκε από την LG Display και υπόσχεται την αναπαραγωγή πραγματικών και πειστικών τρισδιάστατων εικόνων χωρίς να “σπάνε” και να τρεμοπαίζουν. Η σειρά UB9800 χρησιμοποιεί οθόνες ανάλυσης 3840 x 2160 pixel τεχνολογίας Ultra IPS.

Εκτός των προαναφερθέντων μοντέλων, η LG θα παρουσιάσει τις σειρές EC9800 στις 77 ίντσες και EC9700 σε εκδόσεις των 55 και 65 ιντσών καθώς και τη σειρά UB9500 τεχνολογίας LED στις 49 και 55 ίντσες οι οποίες θα είναι εξ’ ολοκλήρου flatscreen.

LG, Ultra HD, 4K, TV, 105UC9, CES 2014, curved, LG, Τηλεόραση Ultra HD 104 ιντσών επικεφαλής της εταιρείας στη CES 2014LG, Ultra HD, 4K, TV, 105UC9, CES 2014, curved, LG, Τηλεόραση Ultra HD 104 ιντσών επικεφαλής της εταιρείας στη CES 2014LG, Ultra HD, 4K, TV, 105UC9, CES 2014, curved, LG, Τηλεόραση Ultra HD 104 ιντσών επικεφαλής της εταιρείας στη CES 2014

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

Τούμπανο !

Beowolf

Πολλά τα λεφτα Αρη…

j

Δεν θα κάνει γύρω στα 50.000€????? Τεσπα μετά από ΛΙΓΟ καιρό την συνηθιζεις. Είχα μια 32άρα και αγόρασα μία47άρα lg και ενώ στην αρχή μου φαινόταν τεράστια τωρα. μου φαίνονται Κανονικές μέχρι και οι 55αρες. Συμβουλή αν θέλετε smart tv μην αγοράσετε LG γιατί έχειαπαίσιο market place

vasilis

Τώρα μάλιστα ναι το καταλαβαίνω στις 104 έχει νόημα, όχι κάτι ultra hd στις 60 και κάτω που έχουν βγάλει για λόγους μάρκετινγκ.
Και να θές να δεις τα Pixel δεν τα βλέπεις σε τόσο μικρές διαστάσεις, εκτός και αν είσαι ο super man.

μιχαλης

Ένα λόγο που θα χρειαστούν εδώ στην Ελλάδα τηλεοράσεις με αναλυση 4k ή και full HD. Αφου ούτε ένα καναλη δεν έχουμε με τέτοια αναλυση . Μόνο για ταινίες που για να κατεβάσεις μια ταινία 4k αν υπάρχει θα θέλεις μια μερα με τις ταχύτητες του ίντερνετ στην Ελλάδα , αρα πάλι άχρηστες προς το παρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.