Ο Sylvester Stallone επιστρέφει ως Rambo για μια τελευταία φορά

Sylvester Stallone επιστρέφει Rambo τελευταία φορά, Ο Sylvester Stallone επιστρέφει ως Rambo για μια τελευταία φορά

Ακόμη δεν βγήκε καλά καλά το Creed 2 και ο Sylvester Stallone μας ανακοίνωσε ήδη ότι το χειμώνα του 2019 θα βγει το Rambo 5: Last Blood, μετά απο αρκετά χρόνια, και οφείλουμε να πούμε πως θα είναι και το τελευταίο.

Το Rambo 5 είναι μια ταινία αμερικάνικης παραγωγής θρίλερ και δράσης που σκηνοθέτησε ο Adrian Grunberg με το σενάριο να είναι από τους Sylvester Stallone και Matt Cirulnick. Είναι η πέμπτη ταινία της σειράς ταινιών Rambo. Τα σχέδια για μια πέμπτη ταινία ανακοινώθηκαν ξανά και ξανά από το 2008 έως τελικά που ξεκίνησε η παραγωγή τον Οκτώβριο του 2018, με τον Grunberg να κατευθύνει την ταινία.

O Ράμπο στη νέα ταινία θα επιστρέψει για να σώσει μια γυναίκα και θα τα βάλει με το μεξικάνικο καρτέλ, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Ο Sylvester Stallone έβγαλε ένα βίντεο αφιερωμένο στην τελευταία του μέρα στο πλατό της ταινίας που αξίζει να δούμε. Η ταινία έχει προγραμματιστεί για να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο του 2019.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ριρικος

Έχει γυριστεί η ταινία με iPhone? Αν ναι να πάμε να την δούμε , θα ναι σούπερ!!!
Apple is φαμπιουλους

Makis

Εμ γι’ αυτό σε λένε ή αυτοαποκαλείσε πιπίκο. Τίποτε τυχαίο.

Ριρικος

Γιατί ειρωνεύεστε κύριε @Makis ? κατ αρχήν Ριρίκος όχι Πιπίκος. Ζηλεύετε μήπως γιατί μόνο το iPhone είναι τόσο τεχνολογικά προηγμένο και εφάμιλλο των επαγγελματικών καμερών του Χόλυγουντ και του Μπόλυγουντ? Με το XR κάνεις ταινία για 2 οσκαρ. Με το Xs ξεπερνάς τιτανικό κ Avatar.

almir

Χαχαχα! Κλάμα….. (Κ η ταινία κ τα σχόλια) 😇

Θελουμε παλιο κλασσικο Ραμπο

Ελπιζω μονο να μην βαλει τρελά “εφε-γελοιότητες” , οπως βαζει στους αναλωσιμους και το δουνε μονο 15χρονοι παλι..

Kostas

Ακούγετε πως θα μαζευτούν και οι πυξ λαξ για τελευταία φορά να γράψουν το soundtrack !

Makis

Ωραίος Κώστα αν και νομίζω πιθανότερο είναι οι Scorpions που παίζουν πλέον και σε βαφτήσια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.