Η μεγαλύτερη τηλεόραση πλάσμα είναι 150 ιντσών

Η μεγαλύτερη τηλεόραση τεχνολογίας Plasma είναι δημιούργημα της Panasonic και έχει διαγώνιο 150 ίντσες. Ασκήσεις τεχνολογίας από τον Ιάπωνα κολοσσό Panasonic που στη χώρα του κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό στην αγορά επίπεδων τηλεοράσεων. 150 ίντσες τεράστια εικόνα για τεράστια σαλόνια, εμείς μπορούμε απλά να οονειρευόμαστε και να περιμένουμε τα πρώτα μοντέλα Cinema 3D το 2010 σε κάτι τι λιγότερες ίντσες! Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 20:33

Σχόλια

  • Και δεν παίρνεις ένα αυτοκίνητο καλύτερα;
    Τα μυνήματα του Αντρέα γιατί μειόνονται; 18 είχε και τώρα 11!

  • Nikos, θα πρέπει να έχεις τεράστιο σαλόνι, πρέπει να κάθεσαι τουλάχιστον 5-7 μέτρα μακρυά για να διαβάζεις τους υπότιτλους χωρίς να κουνάς το κεφάλι σου!

  • Tόσα λεφτά βγάζει ο πατέρας μου όλο το χρόνο χωρίς να τα χαλάσει καθόλου και θα τα χαλάσει για αυτό;
    Όπως και να το κάνουμε δεν αξίζει. Ποιό ακριβή και από Mercedes είναι! Και να την πάρει κάποιος τί να την κάνει και που να την βάλει; 10μέτρα μακριά πρέπει να είναι για να βλέπει καλά.
    Σαν αυτή στο ΟΑΚΑ δεν είναι;

  • Panasonic Astrovision, 1 billion colors, full 10-bit color.
    The two screens at the Olympic Stadium measure 1194.79 square feet, weight 12 tons each.

    LED Technology: Panasonic's giant Astrovision screens use state-of-the-art LED (Light Emitting Diode) technology to produce crisp, incredibly bright images that can be seen clearly in direct sunlight. The Astrovision screens consist of hundreds of 15-inch square LED units that are snapped into place on a metal latticework frame. Each unit contains a layer of LEDs, many times brighter than a home TV, in a grid of red, blue and green.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.