Philips Econova LED TV με ηλιακό τηλεχειριστήριο

Σχεδιασμένη έτσι ώστε να διευκολύνει τους καταναλωτές να μειώνουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα κάθε μέρα, η Philips παρουσιάζει την Econova LED TV, την πιο πράσινη τηλεόραση LED της Ευρώπης, με ηλιακό τηλεχειριστήριο. Ο διακόπτης Zero power σημαίνει ότι – αντίθετα από τις άλλες τηλεοράσεις της αγοράς – όταν απενεργοποιείτε την τηλεόρασή σας, η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται στα 0 watt.

, Philips Econova LED TV με ηλιακό τηλεχειριστήριο

Το ηλιακά τροφοδοτούμενο τηλεχειριστήριό της μειώνει περαιτέρω την επίδραση στο περιβάλλον, καθώς επαναφορτίζεται από μια ελεύθερα διαθέσιμη πηγή ενέργειας, το φυσικό φως της ημέρας και ως εκ τούτου οι μπαταρίες δεν απαιτούν αντικατάσταση ή απόρριψη.

Η Econova LED TV έχει κάνει περαιτέρω βήματα στη μείωση της χρήσης επικίνδυνων υλικών. Δεν περιέχει PVC και υλικά επιβράδυνσης μετάδοσης της φωτιάς από βρώμιο (BFRs) και επιπλέον είναι σχεδιασμένη για εύκολη ανακύκλωση. Η συσκευασία της δεν περιέχει προστατευτικό υλικό από πολυστερίνη ή πλαστικές σακούλες, όντας 100% ανακυκλώσιμη.

Η τεχνολογία Pixel Precise HD βασίζεται στη βραβευμένη θεμελιακή τεχνολογία Pixel Plus. Φέρνει την ποιότητα της εικόνας στο επόμενο επίπεδο με 4 τρισεκατομμύρια χρώματα, ενώ η τεχνολογία HD Natural Motion καθιστά ομαλή και εξαιρετικά ακριβή την κίνηση σε όλες τις ταινίες σας. Με Υπερυψηλή Ανάλυση πλέον, η τεχνολογία Pixel Precise HD σας προσφέρει την καλύτερη εικόνα, είτε παρακολουθείτε βίντεο μέσω USB, είτε ταινίες Blu-ray καλής ποιότητας.

Με την τεχνολογία 100Hz clear LCD της Philips, η Econova LED TV δημιουργεί διαυγείς, ζωντανές και αναλυτικές εικόνες και χάρη στην Υπερυψηλής Ανάλυσης ποιότητα εικόνας είναι πάντα τέλεια είτε παρακολουθείτε μια υψηλής ποιότητας Blu-Ray ταινία ή ένα online βίντεο.

Η Econova LED TV διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία Clear Sound, ένα αόρατο σύστημα ήχου με δύο μπροστινά ηχεία και δύο ηχεία woofer με κατεύθυνση προς τα πίσω ώστε να ακούτε κάθε λέξη. Η ισχύς των 20W RMS και η τεχνολογία Incredible Surround προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία surround ήχου με μεγαλύτερο βάθος και εύρος σε όλο το χώρο. Αυτό σας προσφέρει μια κρυστάλλινη και ευρύχωρη μουσική σκηνή που συμπληρώνει την πλούσια εμπειρία θέασης.

Η Econova LED TV της Philips διαθέτει οθόνη 42 ιντσών και είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από το Σεπτέμβριο.

, Philips Econova LED TV με ηλιακό τηλεχειριστήριο

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Ωραιο και πιασαρικο

Νίκος

I want it.!

Nikkos K

Η Philips είναι από τους παραδοσιακούς κατασκευαστές τηλεοράσεων εδώ και πολλά χρόνια.
Με την έως τώρα πείρα της και το οικολογικό προφίλ που έχει τα τελευταία χρόνια, δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι λιγότερο από αυτό.
Η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών είναι ενδιαφέρουσα και θα περιμένω να την δω από κοντά καθώς και τα πλήρη χαρακτηριστικά της,

stelios gr

μπραβο! πολυ καλο concept……..!!!!!!!

γγγ

Τέλειο!!!

loula

yay!!συσκευες που λειτουργουν με τον ηλιο!!<3
σιγα σιγα ολα με τoν ηλιο θα λειτουργουν 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.