Philips, Πουλάει το 70% του τομέα των τηλεοράσεων

Νέα εποχή για τη Philips η οποία ανακοίνωσε ότι μεταφέρει τις δραστηριότητές της στον τομέα των τηλεοράσεων σε joint venture που θα δημιουργήσει με την εταιρεία TPV από το Hong Kong. Όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά και δημιουργηθεί η νέα εταιρεία, η TPV θα κατέχει το 70% και η Philips το 30%.

Η νέα εταιρεία θα είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τη διάθεση, το marketing και τις πωλήσεις των τηλεοράσεων Philips σε ολόκληρο τον κόσμο με εξαίρεση τις χώρες Κίνα, Ινδία, Αμερική, Καναδά, Μεξικό και ορισμένες χώρες της Νότιας Αμερικής.

Το brand name Philips είναι πολύ ισχυρό και θα εξακολουθήσει να κοσμεί τα μοντέλα των τηλεοράσεων της νέας εταιρείας.

, Philips, Πουλάει το 70% του τομέα των τηλεοράσεων

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios Basileiou

Γιατι???Εβγαζε ωραιες οθονουλες!!

Solon

Αυτό με τη Philips δεν μπορώ να το καταλάβω. Εδώ και χρόνια σταδιακά εγκαταλήπει την λιανική αγορά που την ανέδειξε σαν εταιρεία και επικεντρώνεται στον σχεδιασμό επαγγελματικών προϊόντων. Τόσο δύσκολο ήταν να ανοίξει ένα εργοστάσιο στην Κίνα και να παράγει εκεί όπως τόσες άλλες εταιρείες; Ξέρει κανείς τι παίζει;

Γ. Λάσκοου

Η κατάρα της Philips ήταν το Ambilight. Δεν θα το βρείτε πουθενά γραμμένο αυτό, ούτε σε στατιστικές, ούτε σε μελέτες αγοράς. Και δεν το κατάλαβαν ούτε οι ίδιοι στη Philips.

Είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε, θυμηθείτε ότι η πρώτη επέμβαση της TPV θα είναι να ξηλώσει τα λαμπάκια.

Τασος

Προσωπικά πιστεύω οτι τα “λαμπακια” ειναι ενα απο τα καλύτερα χαρακτηριστικα των Φίλιπς τηλεωρασεων… και εξάλλου σε οποιον δεν αρεσουν τα απενεργοποιεί 😉

Κωστης

Αχχχχχχ γιατι το εκανες αυτο philips? κριμα….

Νικος

Παιδια sorry που θα βγω λιγο offtopic αλλα ψαχνω για οθονη για τον υπολογιστη π θα παρω κ χρειαζομαι βοηθεια.Θελω μια maximum 210 euro,απο ιντσες λεω 22(αν και φιλοι μου λενε για μικροτερη γιατι θα εχω προβλημα με τα ματια)και FULLHD βοηθηστε με παρακαλω κατι π να υπαρχει στα multirama ή στο e-shop an ειναι δυνατον…

Γοργίας

Αυτή πήρα και σου την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Philips 221TE2LB 22”
https://www.philips.gr/c/pc-monitor/t-line-21.5-inch-54.6-cm-221te2lb_00/prd/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.