Pioneer 3 series, Νέα σειρά ηχείων

Η Intersys ανακοίνωσε τη διάθεση των ηχείων υψηλής πιστότητας Pioneer της Σειράς 3. Η νέα σειρά έχει στόχο να ικανοποιήσει τόσο με την ηχητική της απόδοση, όσο και με τον σχεδιασμό της, διαθέτοντας έξυπνη, κομψή εμφάνιση αλλά και ακριβέστατη αναπαραγωγή ήχου. Τα ηχεία της Σειράς 3 ενσωματώνουν νέα μεγάφωνα και εξελιγμένες τεχνολογίες, που έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή δυναμικού ήχου, απελευθερωμένου από εξωτερικές και εσωτερικές παρεμβολές.

Pioneer S-31

Στην κομψή νέα σειρά ηχείων περιλαμβάνονται 3 μοντέλα: το επιδαπέδιο S-31, το S-31B (bookself speakers) και το κεντρικό S-31C, όλα διαθέσιμα σε ανοιχτό ή μαύρο χρώμα ξύλου και αποσπώμενο πλέγμα. Τη σειρά συμπληρώνει ένα μικρών διαστάσεων μαύρο subwoofer, το μοντέλο S-51W.

Tα μοντέλα της Σειράς 3 διαθέτουν προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που καθιστούν εφικτή την αναπαραγωγή κάθε νότας και απόχρωσης, όπως ακριβώς την οραματίζεται ο καλλιτέχνης.
Μελέτες ακουστικής οδήγησαν στην επιλογή καμπίνας down-firing bass-reflex για το επιδαπέδιο μοντέλο S-31, ώστε να βελτιωθεί η απόδοση των μπάσων. Κληρονομώντας τις τεχνολογίες προσομοίωσης ABD (Acoustic Balance Drive) και AFAST (Acoustical Filter Assisted System Tuning) από τη σειρά EX, το μοντέλο S-31 εξαλείφει εντελώς τα στάσιμα κύματα με κατακόρυφο προσανατολισμό, που είναι συνήθως υπεύθυνα για το βουητό και την ανομοιόμορφη απόδοση των μπάσων. Το αποτέλεσμα είναι μια δυναμική και καθαρή απόκριση μπάσου, χωρίς χρωματισμό των μεσο-χαμηλών συχνοτήτων.

Όλα τα μοντέλα της Σειράς 3 διαθέτουν την τεχνολογία Phase Control (Έλεγχος Φάσης) της Pioneer, που διαχειρίζεται την απόκριση χρόνου και φάσης των ηχείων, με στόχο τη μείωση καθυστερήσεων στον ήχο που οφείλονται συνήθως στη διαδικασία φιλτραρίσματος των πολυκάναλων εγγραφών. Όταν αυτά τα ηχεία συνδυαστούν με ένα δέκτη AV της Pioneer που διαθέτει την τεχνολογία Phase Control, ο πολυκάναλος ήχος αναπαράγεται πιστά και σύμφωνα με την αρχική πηγή.

Για τον τέλειο συνδυασμό αισθητικής και ακουστικής, ο Γάλλος σχεδιαστής Steeve Senescat – το δημιουργικό μυαλό πίσω από τη Σειρά EX – δημιούργησε μια ξεχωριστή σειρά ηχείων μινιμαλιστικού σχεδίου, με εξαιρετική έμφαση στη λεπτομέρεια. Οι κομψές, καμπύλες καμπίνες αυξάνουν την ακαμψία και αποτρέπουν την ανεπιθύμητη διάθλαση του ήχου. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός διασφαλίζει ότι όλα τα μοντέλα της Σειράς 3 αποδίδουν τον ίδιο ισορροπημένο ήχο όταν χρησιμοποιούνται σε πολυκάναλα συστήματα, δίνοντας στον ακροατή την αίσθηση ότι βρίσκεται στο κέντρο της ηχητικής σκηνής.

Αφαιρώντας τα πλεονάζοντα εξαρτήματα που διαθέτουν τα συμβατικά ηχεία, αλλά και με σεβασμό στην κληρονομιά και τα χαρακτηριστικά της Pioneer, προέκυψε ένα ισορροπημένο και διακριτικό στυλ. Ο λεπτός σχεδιασμός των ηχείων με τις καμπύλες και τα αποσπώμενα πλέγματα προσέδωσαν στη σειρά αυξημένη απόδοση και λιτή εμφάνιση. Καθένα από τα μοντέλα αυτά, είτε σε σκούρο είτε σε ανοιχτό χρώμα ξύλου, ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνο χώρο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

LG OLED Evo G1: Κυκλοφόρησαν οι νέες OLED του 2021

Η LG ανακοίνωσε τις νέες τηλεοράσεις του 2021 για την ελληνική αγορά, με αναβαθμισμένες λειτουργίες και προηγμένη τεχνολογία εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στην οικιακή ψυχαγωγία.

Home Cinema LG

LG NanoCell: Νέα σειρά τηλεοράσεων Nano886PB

Οι νέες τηλεοράσεις ενσωματώνουν την τεχνολογία NanoCell που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια που φιλτράρουν και βελτιώνουν τα χρώματα.

Home Cinema

LG OLED G1 Evo: Κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα οι νέες τηλεροάσεις της σειράς

Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων OLED G1 Evo που διατίθεται σε 77, 65 και 55 ίντσες με 4K ανάλυση, προσφέροντας μια πραγματικά εκπληκτική ποιότητα εικόνας.

Home Cinema LG Samsung OLED

LG και Samsung υπογράφουν συμφωνία για τις οθόνες OLED

H συμφωνία μεταξύ της LG και της Samsung προβλέπει ότι η LG θα προμηθεύσει την Samsung με OLED panels.