PRIMA Cinema, Για να βλέπεις στο σπίτι σου πρεμιέρες την ημέρα που παίζονται στο σινεμά

Η PRIMA Cinema είναι μια υπηρεσία video streaming η οποία σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο επιτρέπει την προβολή κινηματογραφικών ταινιών στο σπίτι σου την ημέρα που κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους! Για να γίνει κάποιος μέλος θα πρέπει να διαθέσει 20.000$ για την εγκατάσταση του διαδικτυακού media player και να “σκάει” σε κάθε πρεμιέρα 500$ για να μπορεί να την βλέπει στην άνεση του σπιτιού του και φυσικά στο προσωπικό του home cinema room.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε κατοίκους της Αμερικής και απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ τουλάχιστον 10Mbps. Ακολουθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του media player της PRIMA Cinema ο οποίος ενσωματώνει ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος για να τον ενεργοποιεί μόνο ο ιδιοκτήτης του!

Video:
1080p Full HD, 24 FPS Specification
Original Cinematic Master Aspect Ratio
YUV 4:2:2 color depth, 10-bit
3D-enabled
Audio:
5.1 and 7.1 surround sound, supporting Dolby TrueHD or PCM support

Επεξεργάστηκε την 28 Νοεμβρίου 2012 10:48

Σχόλια

  • Αν κάποιος θέλει να ανοίξει κανονική επιχείρηση στο σπίτι σκάει τα 20.000€ και το κάνει σινεμά.

  • κρίμα να μην είμαι κάτοικος Αμερικής!!! :p

    Καλή φάση πάντως για κάποιον που είναι πορωμένος με ταινίες και φυσικά έχει τα ανάλογα χρήματα!!!!

  • Και απο κατω διαφημιση Double play με 15,17... Υπαρχει μια μικρη αντιθεση... Παντως οποιος εχει χρηματα για σπαταλες χωρις νοημα να τι μπορει να αγορασει... Γιατι αλλο να εχεις χρηματα και να παρεις μια φεραρι που θα την χαρεις και αλλο να τα σπαταλας στο σινεμα...

  • ...και αλλο να τα σπαταλας στο σινεμα… που δε θα το χαρείς.

    @tasoulik διακρίνω μία μικρή ιδέα υποκειμενικότητας στο post σου. Ο καθένας από τη στιγμή που διαθέτει τα χρήματα μπορεί να τα αξιοποιήσει όπως αυτός κρίνει.

    Για μένα πχ το ανούσιο θα ήταν να πάρω Ferrari...

  • Πόσο λακαμάς αναίσθητος πρέπει να είσαι ή ψώνιο να σκάσεις 20.000 και αλλα 500 για κάθε ταινία , αντι να πας να δωσεις 5-10-20 στο σινεμα , να φας απο ποπ κορν μέχρι να πιεις σαμπάνια , για να βλέπεις την ταινία στο σαλόνι σου και απο την αλλη να υπάρχουν ανθρωποι που πεινάνε και ζητιανεύουν !!

    Πόσο λακαμάς και ψωνιο πρέπει να είσαι κυριολεκτικά !!

  • Τετοιες υπηρεσιες στην Αμερικη , τις εχουν celebrities, "πετυχημενοι" δικηγοροι , γιατροι και αλλοι παρομοιοι , που ειτε δεν εχουν χρονο για μετακινησεις απο και προς το cinema, ειτε δεν θελουν να τους δει ο κοσμος. Εχετε την εντυπωση οτι η Paris Hilton παει σινεμα , συγγνωμη κι ολας..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.