Sharp, Η μεγαλύτερη τηλεόραση LCD είναι 108 ίντσες

Το νέο κατάστημα Saturn στα εγκαίνια του, στις 18 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την μεγαλύτερη τηλεόραση στον κόσμο, τη νέα τηλεόραση SHARP LB 1085. Πρόκειται για το μεγαλύτερο monitor στον κόσμο τεχνολογίας LCD, 108 ιντσών, ιδανικό για επαγγελματική και εμπορική χρήση. Η SHARP αποδεικνύει ότι μπορεί να παράγει LCD τηλεοράσεις σε όλα τα μεγέθη από 19’’ μέχρι και το super μέγεθος των 108’’.

, Sharp, Η μεγαλύτερη τηλεόραση LCD είναι 108 ίντσες

Από την στιγμή που η SHARP κατασκεύασε την πρώτη TFT- LCD τηλεόραση 14 ιντσών το 1988, έγινε πρωτοπόρος στην κατασκευή μεγάλων οθονών. Το 2004 παρουσίασε την πρώτη οθόνη 45’’ και 65’’ με αποκορύφωμα σήμερα να παρουσιάζει οθόνη 108’’, ξεπερνώντας για μια ακόμη φορά κάθε προσδοκία. Δεν είναι μόνο το μέγεθος που την κάνει ξεχωριστή, αλλά και τα κύρια χαρακτηριστικά της όπως υποδοχές σύνδεσης με άλλες συσκευές, υπολογιστές και οπτικοακουστικά συστήματα.

Sharp LB-1085
108V- inch
Ανάλυση: 1920x1080p
Γωνία Θέασης: 176 μοίρες (κάθετα), 176 μοίρες (οριζόντια)
Χρόνος Απόκρισης: 6ms

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
varonos

Nomizo otan mpaineis ston 1o orofo apenanti exoun valei mia magelyterh pou an 8ymamai h timh htan ano ton 100.000 euros!!!!

mesasola

Έχε το νου σου λαέ. Όταν κάτι δεν πάει καλά μεγαλώνουν οι τηλεοράσεις!!!

varonos

@costas:an 8ymamai kala kanei 149.000 … Oute 150 xiliades dhladh…bargain!!!

Prince

@ all
Μην εισατε υπερβολικοι μονο 65.000 ευρω + ΦΠΑ εχει

Flippakos

και να την αγορασεις που θα την βαλεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp φέρνει το πρώτο smartphone με δύο notch και high-end χαρακτηριστικά

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές δείχνουν μια τάση όχι μόνο να ελαχιστοποιήσουν το μέγεθος του notch αλλά και να στραφούν σε οθόνες με all-screen σχεδιασμό, η Sharp κάνει το αναπάντεχο και προσθέτει δεύτερο notch στην οθόνη του AQUOS R2 compact μαζί με high-end χαρακτηριστικά.

Smartphones Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρία νέα Android smartphones [IFA 2018]

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά, ένα χρόνο περίπου μετά από την ανακοίνωση των σχεδίων της, με τρία νέα Android smartphones που παρουσίασε επίσημα στην IFA 2018. Τα τρία νέα μοντέλα είναι τα Sharp Aquos D10, Aquos C10 και B10 με κόστος κάτω των 400 ευρώ.