Home Cinema

Star Trek Beyond: Το τελευταίο trailer & το tv spot είναι στον αέρα αλλά … μην τα δείτε

Το τέταρτο και τελευταίο trailer της ταινίας Star Trek Beyond, την οποία θα δούμε στους κινηματογράφους στα τέλη αυτής της εβδομάδας, καθώς και το tv spot είναι γεγονός αλλά η συμβουλή είναι να μην τα δείτε πριν δείτε την ταινία.

Αν και δεν είναι η επίσημη συμβουλή αυτή, ο Simon Pegg, συγγραφέας και πρωταγωνιστής στη νέα ταινία ανέβασε ένα tweet την Κυριακή όπου συμβουλεύει όλα εμάς τα trekkies να αποφύγουμε να δούμε τόσο τα μελλοντικά trailers, όσο και τα τηλεοπτικά spot για την νέα ταινία. Στόχο να αποφύγουμε τα spoilers αναφορικά με την πλοκή της ταινίας.

Αρχικά δεν δώσαμε σημασία στο tweet του, αλλά όταν αργά εχθές έγινε διαθέσιμο τόσο το τελευταίο, τέταρτο trailer, όσο όμως και το τηλεοπτικό spot έγινε άμεσα αντιληπτό τι εννοούσε. Τώρα αν ακούσαμε τη συμβουλή του είναι άλλο θέμα, πάντως να ξέρετε ότι κάποια trekkies ήδη συμφωνούν μαζί του!.

Όπως και να έχει την ευθύνη την έχετε εσείς αποκλειστικά και παρακάτω ακολουθεί το τέταρτο και τελευταίο trailer του Star Trek Beyond πριν η ταινία βγει στις αίθουσες και αμέσως μετά το τηλεοπτικό spot.

Δείτε το τέταρτο trailer του Star Trek Beyond

Δείτε το τηλεοπτικό spot του Star Trek Beyond

Επεξεργάστηκε την 19 Ιουλίου 2016 1:49

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.