Star Trek: Κυκλοφόρησε το teaser trailer της νέας σειράς

Στις αρχές του επόμενου έτους θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά Star Trek και πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε το πρώτο video trailer.

Η νέα σειρά Star Trek θα προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS και το νέο video trailer αποκαλύφθηκε σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, στο Carnegie Hall. Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί η νέα σειρά θα έρθει με νέο πλήρωμα, νέους “κακούς” και νέους κόσμους, ενώ στο τέλος αποκαλύπτεται και το νέο λογότυπο.

Αν και το Αμερικανικό δίκτυο CBS δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την πλοκή της νέας σειράς, είναι σχεδόν βέβαιο ότι τους επόμενους μήνες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Star Trek, Star Trek: Κυκλοφόρησε το teaser trailer της νέας σειράς

Star Trek, Star Trek: Κυκλοφόρησε το teaser trailer της νέας σειράς

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

ΠΩ ΠΩ !!! Φτιάχτηκα τώρα !!!! Γυμνό το τηλεοπτικό τοπίο χωρίς Star Trek.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.