TENET: Στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ θα το δεις όπως θα ήθελε ο Christopher Nolan

, TENET: Στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ θα το δεις όπως θα ήθελε ο Christopher Nolan

Ο κινηματογράφος Τριανόν στο κέντρο της Αθήνας παρουσιάζει την ταινία TENET με κάδρο 2.2:1 (Standard 70mm film) σύμφωνα με το πρωτόκολλο που παρέχει η Warner Bros. Pictures ώστε να βλέπουμε ολόκληρη την εικόνα σε ολόκληρο το κινηματογραφικό πανί του Τριανόν, όπως θα ήθελε ο Christopher Nolan να τη δεις.

Το Tenet του Christopher Nolan είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας. Ο πρωταγωνιστής, πράκτορας που δουλεύει για τη μυστηριώδη οργάνωση Tenet, προσπαθεί να εμποδίσει τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΤΡΙΑΝΟΝ
Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)
www.trianon.gr

, TENET: Στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ θα το δεις όπως θα ήθελε ο Christopher Nolan

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Πέφτει πολύ προώθηση παγκοσμίως στην ταινία προκειμένου να πάει κόσμος να την δει, και επειδή 8 στις 10 φορές όσες ταινίες προωθούνται και διαφημίζονται τόσο πολύ τελικά αποδεικνύονται πως είναι κάτω του μετρίου θα πάω με τις στατιστικές και δεν θα πάω να την δω για να μην κλαίω μετά τα χρήματα του εισιτηρίου στον κινηματογράφο. (υγ. ήδη ακούγονται κάποιες γνώμες πως η ταινία είναι βαρετή)

Στάθης

Τρομερή λογική για ταινία του Νόλαν…(βρήκες και εσύ σκηνοθέτη να εφαρμόσεις αυτή τη λογική…) Επίσης τρομερά ενδιαφέρον αυτό που μας λες για το αν εσύ θα την δεις ή όχι (πραγματικά είχαμε τρομερή αγωνία) και απόλυτα σχετικό με το θέμα.

SUPS 👨‍⚖️

Πεφτει πολυ διαφημιση στη συγκεκριμενη ταινια γτ ειναι η πρωτη AAA ταινια που βγαινει απο την αρχη της πανδημιας την ωρα που κοντεύουν να βαλουν λουκετο ολοι οι κινηματογραφοι ΠΑΝΤΟΥ.Ειναι ενας κλαδος που ακομα δεν εχει επανελθει.Επισης αν δεν ξερεις ποιος ειναι ο σκηνοθετης της ταινιας θα σου προτεινα να κατσεις να δεις οσες εχει κανει ηδη και μετα να αποφασισεις αν θ δεις αυτη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.