Home Cinema

TENET: Στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ θα το δεις όπως θα ήθελε ο Christopher Nolan

Ο κινηματογράφος Τριανόν στο κέντρο της Αθήνας παρουσιάζει την ταινία TENET με κάδρο 2.2:1 (Standard 70mm film) σύμφωνα με το πρωτόκολλο που παρέχει η Warner Bros. Pictures ώστε να βλέπουμε ολόκληρη την εικόνα σε ολόκληρο το κινηματογραφικό πανί του Τριανόν, όπως θα ήθελε ο Christopher Nolan να τη δεις.

Το Tenet του Christopher Nolan είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας. Ο πρωταγωνιστής, πράκτορας που δουλεύει για τη μυστηριώδη οργάνωση Tenet, προσπαθεί να εμποδίσει τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΤΡΙΑΝΟΝ
Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)
www.trianon.gr

Σχόλια

  • Πέφτει πολύ προώθηση παγκοσμίως στην ταινία προκειμένου να πάει κόσμος να την δει, και επειδή 8 στις 10 φορές όσες ταινίες προωθούνται και διαφημίζονται τόσο πολύ τελικά αποδεικνύονται πως είναι κάτω του μετρίου θα πάω με τις στατιστικές και δεν θα πάω να την δω για να μην κλαίω μετά τα χρήματα του εισιτηρίου στον κινηματογράφο. (υγ. ήδη ακούγονται κάποιες γνώμες πως η ταινία είναι βαρετή)

    • Τρομερή λογική για ταινία του Νόλαν...(βρήκες και εσύ σκηνοθέτη να εφαρμόσεις αυτή τη λογική...) Επίσης τρομερά ενδιαφέρον αυτό που μας λες για το αν εσύ θα την δεις ή όχι (πραγματικά είχαμε τρομερή αγωνία) και απόλυτα σχετικό με το θέμα.

    • Πεφτει πολυ διαφημιση στη συγκεκριμενη ταινια γτ ειναι η πρωτη AAA ταινια που βγαινει απο την αρχη της πανδημιας την ωρα που κοντεύουν να βαλουν λουκετο ολοι οι κινηματογραφοι ΠΑΝΤΟΥ.Ειναι ενας κλαδος που ακομα δεν εχει επανελθει.Επισης αν δεν ξερεις ποιος ειναι ο σκηνοθετης της ταινιας θα σου προτεινα να κατσεις να δεις οσες εχει κανει ηδη και μετα να αποφασισεις αν θ δεις αυτη...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.