Toshiba compact sound bars με τεχνολογία ήχου Sonic Emotion Absolute 3D

Η Toshiba Europe παρουσίασε δύο sound bars που προσφέρουν ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση ή ταινίες, ακούτε μουσική ή παίζετε video games μέσω μιας συνδεδεμένης συσκευής, όπως notebook ή smartphone. Το Toshiba 3D Sound Bar SB1 – SBK1 και το Toshiba Mini 3D Sound Bar με Subwoofer – SBM1W είναι ένα πολυδιάστατο ηχείο που ενισχύει τον ήχο της τηλεόρασης ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και Bluetooth.

Οι δύο συσκευές Toshiba 3D Sound Bar SB1 και Mini 3D Sound Bar διαθέτουν Sonic Emotion Absolute 3D. H έξυπνη τεχνολογία δημιουργεί ένα 3D ηχητικό πεδίο στο χώρο ακούσματος και προσφέρει την απόλυτη 3D ηχητική εμπειρία χωρίς διακυμάνσεις ή διαφοροποιήσεις στον ήχο. Διαθέτοντας τεχνολογία Sonic EmotionTM Absolute 3D , οι δύο νέες συσκευές της Toshiba εγγυώνται την απόλυτη 3D εμπειρία ήχου οπουδήποτε στο δωμάτιο. Οι ακροατές μπορούν να έχουν ακριβή, ισορροπημένο και ισχυρό 3D ήχο μέσα στο δωμάτιο. Σε αντιδιαστολή με άλλα συστήματα ήχου που προϋποθέτουν πολλαπλά ηχεία στην περιοχή ακρόασης, η τεχνολογία Sonic EmotionTM Absolute 3D δημιουργεί ιδανικό ήχο σε μια μόνο συσκευή. Το Setup είναι επαρκές χωρίς να είναι σύνθετο και χωρίς να προϋποθέτει συμπληρωματικά καλώδια ή ηχεία. Τα tuning modes προσφέρουν ισορροπημένο, δυνατό ήχο ενώ παρακολουθείτε ταινίες, ακούτε μουσική ή παίζετε παιχνίδια.

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2021 7:58

Σχόλια

  • Πως είναι δυνατόν να δημιουργήσεις τρισδιάστατο ήχο χωρίς ηχεία 5.1? Μάλλον για προσομείωση μου μοιάζει παρά για 3D sound,τέλος πάντων αν το ακούσουμε θα ξέρουμε καλύτερα.

    • Άκουσα το μικρό σύστημα με την λιλιπούτεια ηχόμπαρα και το εξωτερικό subwoofer και δεν πιστεύεις τον ήχο που αποδίδει. Ναι φυσικά και το 3D είναι στο προσομοίωση.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.