Toshiba, Νέα σειρά τηλεοράσεων 2013

H Toshiba Europe ανακοίνωσε την νέα σειρά των τηλεοράσεων για το 2013, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή αγορά προϊόντα σχεδιασμένα αποκλειστικά βάσει του νέου design της εταιρίας. Τα πρώτα προϊόντα που αντανακλούν το νέο χαρακτηριστικό design της Toshiba είναι οι τηλεοράσεις HD της σειράς L1, W1 και D1, καθώς και της σειράς L2 και W2.

Τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του νέου design των προϊόντων είναι οι απαλές καμπύλες των πλαισίων και των θηκών με την φωτεινή λυχνία αναμονής. Το λογότυπο της Toshiba εμφανίζεται στην καθιερωμένη αριστερή πλευρά των προϊόντων. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τονίζουν την διακριτική κομψότητα και απόλυτη λεπτότητα του νέου design, προσθέτοντας ένα διαχρονικό μοντερνισμό, προκειμένου να ταιριάζουν σε όλους τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους.

Το νέο design χαρακτηρίζεται από καθαρά σχήματα τα οποία τονίζουν την κομψή εμφάνιση των νέων προϊόντων. Συγκεκριμένα, η λεπτή πρόσοψη και το περίγραμμα αναδεικνύουν αυτό το design. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σειρά τηλεοράσεων L7, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα stand το οποίο ταιριάζει με την εξαιρετικά λεπτή οθόνη.

Το νέο design των προϊόντων της Toshiba δεν σταματά στον εξωτερικό σχεδιασμό των προϊόντων. Τα βοηθητικά προϊόντα, η συσκευασία και το γραφικό περιβάλλον του χρήστη είναι όλα σχεδιασμένα με βάση το νέο design. Τα εικονίδια και τα κουμπιά στα νέα τηλεκοντρόλ των τηλεοράσεων έχουν ξανασχεδιαστεί, έτσι ώστε να έχουν εξίσου κομψό σχεδιασμό με τα προϊόντα, παραμένοντας εύχρηστα.

toshiba 2013 tv lineup, Toshiba, Νέα σειρά τηλεοράσεων 2013

toshiba 2013 tv lineup, Toshiba, Νέα σειρά τηλεοράσεων 2013

toshiba 2013 tv lineup, Toshiba, Νέα σειρά τηλεοράσεων 2013

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΩΛΗΣ

Ασχημες χοντρες με μικρες διαστασεις κανενα innovasion!

Δημητρης

Η toshiba ειχε παντα κακασχημες τηλεορασεις, αλλα να βγαλει εν ετει 2013 τετοια τερατα θελει μεγαλα απίδια..

Μπραβο στην Toshiba για το κουραγιο της..

Επισης, LED hd ready? Seriously?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business Home cinema

Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

Το πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς μπορεί να γίνει μόνο με την εξέλιξη των εμβολιασμών, όπως αποδεικνύεται στις ΗΠΑ.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.