3χρόνος κλείδωσε το iPad του μπαμπά του για 48 χρόνια

iPad, 3χρόνος κλείδωσε το iPad του μπαμπά του για 48 χρόνια

Ένας πιτσιρίκος τριών χρονών, κατάφερε να κλειδώσει το iPad του μπαμπά του έως το 2067, αφού πέρασε αρκετές φορές λάθος τον κωδικό.

Δημοσιογράφος του New York Times, την “πάτησε” για τα καλά, αφού όπως ο ίδιος ανέφερε στο Twitter, άφησε το iPad του για λίγο στον 3 ετών γιο του κι ο μικρούλης, κατάφερε να το κλειδώσει για 48 χρόνια.

Όπως έγραψε ο Evan Osnos: ” Μοιάζει ψεύτικο, αλλά σήμερα ο 3χρονος γιος μου, προσπάθησε να ξεκλειδώσει το iPad και τώρα μου βγάζει αυτό το μήνυμα“. Το μήνυμα γράφει, ότι μπορεί να προσπαθήσει να ξεκλειδώσει το iPad του σε 25,536,442 λεπτά.

Για καλή του τύχη, οι χρήστες του Twitter προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, προτείνοντας του διάφορες λύσεις. Κάποιος του είπε να συνδέσει στον υπολογιστή του το iPad, και μέσω iTunes θα διορθωθεί το πρόβλημα, κάποιος του είπε να βάλει το iPad σε μια σακούλα με ρύζι και ένας τρίτος του είπε να κάνει reboot το παιδί, ενώ μια καλή λύση σύμφωνα με μερικούς, είναι το ταξίδι στον χρόνο…
Πέραν των αστείων απαντήσεων, η ασφάλεια που παρέχει η Apple στις συσκευές της, είναι κάτι παραπάνω από δυνατή. Όσο περνάει κάποιος λάθος τους κωδικούς του, τόσο αυξάνεται ο χρόνος μέχρι την επόμενη προσπάθεια.
 Στην περίπτωση του κου Osno, το λογισμικό του iPad του ήταν πιο παλιό κι έτσι δεν μπόρεσε να κάνει restart μέσω των iTunes. Ωστόσο, όπως έγραψε λίγο αργότερα, μπόρεσε να ανοίξει πάλι το iPad του, μέσω του DFU (Device Firmware Update) mode. 
Αυτά γίνονται όταν οι μπόμπιρες βιάζονται να μεγαλώσουν…

 

Πηγή 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

iPad 1st Gen με iOS 5
Μάλιστα…

Agnostos13

Old is gold

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple iPad iPad Pro

Apple OLED iPad Pro: Μειώθηκαν οι παραγγελίες κατά 20-30%

Ένα νέο ρεπορτάζ από την εφοδιαστική αλυσίδα υποστηρίζει ότι η Apple μείωσε τον αριθμό των παραγγελιών OLED iPad Pro κατά 20-30%.

Gear Apple iPad

Apple iPad: Αναμένεται ενημέρωση για όλη τη γκάμα το επόμενο έτος

Η Apple σχεδιάζει να ενημερώσει ολόκληρη τη σειρά iPad της μέσα στο 2024, όπως αναφέρει ο αναλυτής του Bloomberg Mark Gurman.

Gear Apple Apple iPad iPad

Apple iPad 10: Ανακοινώθηκε με υποστήριξη eSIM στην Κίνα

Η Apple μόλις ανακοίνωσε μια ενημερωμένη έκδοση του iPad 10ης γενιάς με υποστήριξη eSIM στην ηπειρωτική Κίνα.

Smartphones Apple Apple iPad iPad

Το Resident Evil Village για iPhone 15 Pro και iPad κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για iPhone 15 Pro και iPad στις 30 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η Capcom.