50cents.gr, Free Press Online Magazine

Με αρχισυντάκτη τον Τάκη Φωτίου (Jeronimo Groovy, Oasis 88) και τη δύναμη της www.Phox.gr, το internet σήμερα φιλοξενεί αυτό το… κάτι που θέλουμε να πούμε, να δούμε να ακούσουμε, να γράψουμε, φιλοξενεί το 50cents.gr. Η συντακτική ομάδα του 50cents σας περιμένει καθημερινά σε ένα ταξίδι στον κόσμο των media, της μουσικής, της αστρολογίας και της διατροφής με πολύ μεράκι αγάπη και όρεξη για δημιουργία.

Με φρέσκιες στήλες για την καθημερινότητά μας, με νέα από τον κόσμο των media, της μουσικής, της τεχνολογίας, της αστρολογίας, των sports αλλά και με ειδικές στήλες για την διατροφή (ότι πρέπει να ξέρεις για να μην ξεκινάς πάντα δίαιτα τις Δευτέρες) την ελληνική φιλοξενία (ζωντανή παρουσίαση και κριτική ξενοδοχείων) αλλά και την επικοινωνία με εκπλήξεις προσώπων που θα φωτογραφηθούν αποκλειστικά για το 50cents με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Πρωταγωνιστές όμως θα είναι οι ίδιοι η αναγνώστες του 50cents.gr που θα συμμετέχουν με δικές τους στήλες φωτογραφίας και κειμένων σε διαγωνισμούς με έπαθλα gadgets τελευταίας τεχνολογίας αλλά και πρωτότυπα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα. Θα έρθουν κι άλλες στήλες για το cinema και το θέατρο.

Έχετε 50 λεπτά καιρό;
www.50cents.gr

Επεξεργάστηκε την 7 Φεβρουαρίου 2009 22:34

Σχόλια

  • Αυτό το πράγμα με την αστρολογία το έχουμε μπουχτίσει πια. Αν τύχει και μιλήσει κανείς για θέματα θρησκείας πέφτουν όλοι να τον φάνε γιατί "ο κόσμος πάει μπροστά". Αλλά η αστρολογία πάντου. Εφημερίδες περιοδικά τηλεόραση και ίντερνετ νισάφι πια.

  • Απ όλη την προσπάθεια η αστρολογία ήταν το άξιο να σχολιαστεί ; Mερικές φορές ψάχνουμε όντως να πούμε κάτι απλά..για να το πούμε..Παντού αυτό .Σε εφημερίδες,περιοδικά,τηλεόραση και ιντερνετ.Νισάφι πια .. :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.