ADrive.com, 50GB δωρεάν αποθηκευτικού χωρου στο διαδίκτυο

Η εταιρεία ADrive προσφέρει σε κάθε εγγεγραμμένο χρήστη της, 50GB αποθηκευτικού χώρου εντελώς δωρεάν. Μόλις αυτός εγγραφεί στην υπηρεσία μπορεί να ανεβάζει και να κατεβάζει αρχεία καθώς και να μεταφέρει αρχεία κατευθείαν από κάποια ιστοσελίδα (με την προϋπόθεση να παρέχει το username και το password, αν αυτά είναι προστατευμένα). Επίσης δίνεται η δυνατότητα οργάνωσης των αρχείων σε φακέλους, καθώς και λειτουργίες όπως διαγραφή και μετακίνηση ενός ή περισσότερων αρχείων.

Επίσης, με την υπηρεσία ADrive, μπορεί κάποιος χρήστης να κάνει μερικά από τα αρχεία του δημόσια, ώστε να μπορούν και άλλοι χρήστες να τα κατεβάσουν, ενώ όλα όσα ανεβάζει είναι εξ’ ορισμού σημειωμένα ως ιδιωτικά. Αν αυτός αποφασίσει να μοιραστεί ένα αρχείο με άλλους, αυτό θα κρατηθεί σε διαφορετικό φάκελο public και θα του δοθεί και μία διεύθυνση URL για να μπορεί να γνωστοποιήσει τη θέση αυτών των αρχείων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να τα πραγματοποιήσει όλα αυτά είναι να έχει εγκαταστήσει στον Η/Υ του το Java Runtime Environment (JRE) ή να έχει τη java ενεργοποιημένη στο φυλλομετρητή του.

Επεξεργάστηκε την 12 Δεκεμβρίου 2008 19:46

Σχόλια

  • Τη χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και είναι τέλεια υπηρεσία. Τί άλλο να ζητήσει κανείς από μια δωρεάν εφαρμογή αποθήκευσης;;;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.