Anonymous: Κυρήσσουν πόλεμο στον ISIS μετά τα γεγονότα στο Παρίσι

To group των hackers “Anonymous” κυρήσσουν τον πόλεμο ενάντια στον ISIS μετά τις επιθέσης στο Παρίσι την Παρασκευή το βράδυ. Με βίντεο που ανέβασαν στο YouTube καλούν την ανθρωπότητα να μείνει ενωμένη και προειδοποιούν τους τρομοκράτες ότι θα τους βρουν.

Οι Anonymous δηλώνουν ότι ξεκίνησαν την μεγαλύτερη επιχείρηση κυβερνοεπιθέσων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος με στόχους ιστοσελίδες και λογαριασμούς στα social media ατόμων που εμπλέκονται και προπαγανδίζουν τον ISIS.

Οι νεκροί είναι 132 από τις τρομοκρατικές επιθέσεις το βράδυ της Παρασκευής στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι και άλλοι 42 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία των γύρο περιοχών.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:17

Σχόλια

  • τι λες ρε φίλε μου, μιλάμε θα κατατροπωθούν δηλαδή;;; Αλλά, επειδή το έχω απορία, είναι εύκολο να χακάρουν τη CIA και το Πεντάγωνο;;; και μη μου πείτε ότι οι server τους βρίσκονται στα ερείπια της Συρίας και του Κουρδιστάν;;;; ;)

  • Ναι όπως το πόλεμο π έκαναν σε όλους του άλλους για την αντιμετώπιση της Ελλάδας

  • ένταξη και αυτοί χακερ και μα@@@@κιες πάντα κατόπιν εορτής τι σκ@τ@ χακερ είναι?? ας πάνε να παίξουνε κάνα minecraft και πολύ τους

  • Ολοι να αρπάξουν λίγο δημοσιότητα στα πτώματα των αδικοχαμενων ψυχών... Βρε ουστ...

  • Προσωπικα το βρισκω σωστο αλλα παντως δεν φταιει- τουλαχιστον οχι εξ ολοκληρου- τ ισλαμικο κρατος.

  • Ενταξει αλλο ενα πιονι του συστηματος ειναι και οι Anonymous και σημερα καποιοι φορανε και μπλουζακια τους κανοντας τους ηρωες στο δικο τους παραμυθι και στις ψευδαισθησεις τους!

    Οσο για τον Isis ακομα και αν τους εξαφανισουν οι ρωσοι η οι οποιδηποτε αλλοι, αυτο δε σημαινει πως ο Ισλαμισμος θα εξαφανιστει ως ιδεα, αντιθετως μαλιστα με τον καιρο θα εμφανιστουν αλλες νεες ομαδες και οργανωσεις τετοιου τυπου!
    Τι θελουν να μας πουν δηλαδη? Οτι εξαφανιστηκε η Αλ Καιντα μετα τον χαμο του Λαντεν?

  • Ειπα δεν θα ασχοληθω με το θεμα, αλλα απογοητευτικα απ τα σχολια..
    Αφγστε τους να κανου ο.τι θελουν ,ακομα και αν ειναι για την δημοσιοτητα, ειναι γνωστοι δεν ξερω αν διαθετουν τα μεσα αλλα '''θα προσπαθησουν''' να κανουν κατι, εσεις τι θα κανετε; δεν θελω να μειωσω κανεναν πραγματικα αλλα αυτη την στιγμη το μανετε εις βαρος αλλων. Τουλαχιστον αυτη η ομαδα ανθρωπων ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ...
    Εχουν χαθει αδικα ζωες και ασχολιεστε με το γιατι προσπαθουν και τι θα πετυχουν; γυριζω σε αυτο που ειπα και πριν "προσπαθουν" ..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.