Apple: Δεν επιτρέπει στα “κακά παιδιά” να έχουν iPhone στις ταινίες

Για πάνω από μία δεκαετία, υπάρχει μια θεωρία που θέλει οι καλοί χαρακτήρες στις ταινίες να χρησιμοποιούν Macs και τα “κακά παιδιά” να διαθέτουν PCs. Τώρα, έγινε γνωστό ότι η συγκεκριμένη θεωρία ίσως έχει βάση και μάλιστα επεκτείνεται στα iPhone και τα υπόλοιπα smartphones.

Στόχος της εταιρείας είναι η θετική διαφήμιση

Ο σκηνοθέτης του Star Wars: The Last Jedi και του Knives Out, Rian Johnson, έδωσε συνέντευξη στο Vanity Fair, και αποκάλυψε ότι η Apple ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική με βάση την οποία απαγορεύει τα “κακά παιδιά” στις ταινίες να χρησιμοποιούν iPhone.

Συγκεκριμένα, ο Johnson ανέφερε ότι η Apple επιτρέπει τη χρήση iPhone στις ταινίες, αλλά αν κάποιος δώσει προσοχή θα διαπιστώσει ότι πότε οι κακοί των ταινιών δεν έχουν smartphone του τεχνολογικού κολοσσού με έδρα το Cupertino.

Ο Johnson αποκάλυψε το συγκεκριμένο μυστικό καθώς ανέλυε τη σημασία που έχουν τα αξεσουάρ και όσα χρησιμοποιούν οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες των ταινιών, ειδικά όταν πρόκειται για ταινίες μυστηρίου.

Apple, Apple: Δεν επιτρέπει στα “κακά παιδιά” να έχουν iPhone στις ταινίες

Σύμφωνα με ερευνητές του MacRumors, η Apple έχει μια ρητή πολιτική για τη διαφήμιση των προϊόντων της. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η εταιρεία επιτρέπει τη χρήση των προϊόντων της μόνο όταν ο φωτισμός είναι καλός και με τρόπο που παρουσιάζει μια θετική εικόνα για αυτά και την ίδια.

Οπότε, είναι απόλυτα λογικό που η Apple δεν επιτρέπει στους κακούς των ταινιών μυστηρίου να χρησιμοποιούν iPhone. Οι ταινίες του είδους έχουν αρκετά σκοτεινές σκηνές και συνήθως τα “κακά παιδιά” δεν κινούνται στο φως της μέρας.

Πηγή 1 Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Ότι να ναι !!!

Gim

Οποιος εχει σπουδασει μαρκετινγκ ξερει οτι αυτο ειναι πολυ λογικο..

Koukoz

… κι εγώ που νόμιζα ότι δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση παρά μόνο διαφήμιση !

νωντας

Σκοτεινα κολπα της apple για να μας περασει υποσυνειδητα οτι ειναι κακο να χρησιμοποιουμε αντροιντ και καλο να χρησημοποιουμε apple..Τι υπουλη και σιχαμενη εταιρεια,ποτε δεν τη συμπαθησα,νομιζει οτι ειναι ανωτερη απο τις αλλες ενω στην ουσια ειναι ενα χαλι απο την γεννηση της..τυχερη ειναι απλα που καποιοι υπερπληρωνουν τα προιοντα τους γιατι ειναι θυματα της μοδας..

KnightRider

Και εκτός αυτού θα σου χαλάει και την εμπειρία στο ότι θα φανεί εξαρχής ποιος είναι ο κακός – δηλ θα πέφτει spoiler…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.