Internet

AppleTV+: Η πρώτη υπηρεσία ροής που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας στα Όσκαρ

To AppleTV+ είχε καθολική παρουσία στα Όσκαρ του 2022, καθώς κατέκτησε το βραβείο καλύτερης ταινίας για το CODA. Χθες το βράδυ, το Apple TV+ πήρε το βραβείο για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους για την πρωτότυπη ταινία του The Boy, The Mole, The Fox και The Horse .

Το Boy, The Mole, The Fox, and The Horse ήταν μια συμπαραγωγή μεταξύ της Apple και του BBC, βασισμένη στο δημοφιλές παιδικό μυθιστόρημα του Charlie Mackesy. Η μικρού μήκους 30 λεπτών έκανε πρεμιέρα παγκοσμίως στο Apple TV+ την ημέρα των Χριστουγέννων.

Στις χθεσινοβραδινές νίκες των βραβείων Όσκαρ κυριάρχησε η ερμηνεία της υποκριτικής για το Everything Everywhere All at Once, την επιτυχία της Α24. Το Everything Everywhere All at Once αποχώρησε με συνολικά επτά νίκες, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας.

Η Apple μπήκε στη βραδιά με δύο υποψηφιότητες, Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων και Β’ Ανδρικού Ρόλου — για τον Brian Tyree-Henry στο Causeway. Τον τελευταίο τίτλο κέρδισε ο Ke Huy Quan, για την απόδοσή του στο προαναφερθέν Everything Everywhere All at Once.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.