Bestcovery.com, Τα καλύτερα προϊόντα των καλύτερων εταιρειών

Οι περισσότεροι καταναλωτές όταν αγοράζουν κάποιο προϊόν προσπαθούν να βρουν κάτι όσο το δυνατόν πιο καλό και λειτουργικό όσον αφορά στην κάλυψη των αναγκών τους σε όσο το δυνατόν πιο οικονομική τιμή. Και επειδή όπως έχουμε πολλάκις πει εδώ ότι το ακριβότερο δε σημαίνει πάντα ότι είναι και το καλύτερο, αυτή η διαδικασία πολλές φορές είναι αρκετά επίπονη και κουραστική και απαιτεί ειδικές γνώσεις και εμπειρία προκειμένου η επιλογή τους να είναι ικανοποιητική.

Εμείς εδώ στο Techblog προσπαθούμε να είμαστε αρωγοί στη διαδικασία αυτή παρουσιάζοντάς σας και γράφοντας κριτικές για κάποια νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Όμως είναι ανέφικτο εκ των πραγμάτων να μπορούμε να καλύψουμε όλη την γκάμα των προϊόντων τεχνολογίας.

Ευτυχώς, όμως, στην προσπάθεια αυτή δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχουν πολλοί ιστοχώροι στο web που είναι συνεπίκουροί μας. Ένα αξιόλογο site που αξίζει να αναφέρουμε και ίσως αξίζει κάποιος να συμβουλεύεται προτού προβεί σε κάποια αγορά είναι το BestCovery.

Στο Bestcovery μπορεί να βρεθεί το καλύτερο προϊόν εύκολα και γρήγορα. Υπάρχει πάντα ένα προϊόν σε κάθε κατηγορία που ξεχωρίζει ως το καλύτερο καθώς και προϊόντα που το ακολουθούν σε κατώτερες θέσεις.

Τα προϊόντα τεχνολογίας κρίνονται και ιεραρχούνται με γνώμονα τόσο τις απόψεις χρηστών που τα έχουν ήδη αγοράσει και έχουν ανακαλύψει τα πραγματικά μειονεκτήματα και δυνατότητες τους όσο και τις απόψεις εμπειρογνωμόνων.

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από περιγραφή που δικαιολογεί αυτή τη θέση, τιμές που κυμαίνονται, προδιαγραφές, καταστήματα που μπορούν να αγοραστούν, σχόλια – κριτικές χρηστών – εμπειρογνωμόνων κ.ο.κ.

Ο δικτυακός τόπος είναι χωρισμένος σε 8 μεγάλες κατηγορίες: Υπολογιστές, Ηλεκτρονικά είδη, Βιντεοπαιχνίδια, Κάμερες, Προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς, Καταναλωτικές Συσκευές, Προϊόντα που σχετίζονται με τη ζωή σε εσωτερικούς χώρους (indoor living) (π.χ. εργαλεία) και τέλος Προϊόντα Λογισμικού και Διαδικτύου. Η κάθε κατηγορία περιλαμβάνει αρκετές υποκατηγορίες. Ο ιστοχώρος δεσμεύεται πως σύντομα θα καλύπτει χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και νέες κατηγορίες – υποκατηγορίες.

Συμπερασματικά, στο BestCovery μπορούν να βρεθούν προτάσεις μόνο για τους καλύτερους Η/Υ, μόνο για τις καλύτερες τηλεοράσεις, μόνο για τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές και πολλά άλλα κορυφαία προϊόντα στην κατηγορία τους.

Επεξεργάστηκε την 2 Δεκεμβρίου 2008 11:46

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.