Internet

Burger King: Συνεργάζεται με τη Robinhood και χαρίζει 2 εκ. dogecoin

Η Burger King, η γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού, συνεργάζεται με την Robinhood Crypto για να προσφέρει κρυπτονομίσματα ως έπαθλο σε διαγωνισμό.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, οι ανταμοιβές που προσφέρονται είναι 20 bitcoin (1,17 εκατομμύρια δολάρια), 200 ether (800.000 δολάρια) και 2 εκατομμύρια dogecoin (472.000 δολάρια). Όπως αναφέρεται, οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος ένα έπαθλο bitcoin, είναι 100.011 προς 1.

Τα κρυπτονομίσματα θα δοθούν στα μέλη του Burger King’s Royal Perks, το πρόγραμμα αφοσίωσης της εταιρείας μέσω του οποίου τα μέλη κερδίζουν «κορώνες» για κάθε δολάριο που ξοδεύουν στο fast food. Οι “κορώνες” εξαργυρώνονται στην επόμενη αγορά φαγητού.

Τα μέλη που κάνουν μια αγορά 5 $ ή περισσότερο στην εφαρμογή Burger King θα λάβουν έναν κωδικό μέσω email, το οποίο στη συνέχεια μπορούν να ελέγξουν μέσω της εφαρμογής Robinhood για να δουν αν κερδίζει το έπαθλο.

Το Robinhood Crypto σημείωσε αυξημένα έσοδα από τις συναλλαγές dogecoin μέσα στο 2021, ωστόσο τώρα η Robinhood ανακοίνωσε χαμηλότερη δραστηριότητα συναλλαγών κρυπτογράφησης για το τρίτο τρίμηνο σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Burger King χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα προκειμένου να βοηθήσει την πώληση μπέργκερ. Στη Ρωσία, μάλιστα, η Burger King κυκλοφόρησε ακόμη και το δικό της κρυπτονόμισμα  με το όνομα “WhopperCoin”.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.