Disney+: Έφτασε τους 118,1 εκατομμύρια συνδρομητές

, Disney+: Έφτασε τους 118,1 εκατομμύρια συνδρομητές

Περισσότερους από 118 εκατομμύρια παγκόσμιους συνδρομητές επί πληρωμή έχει πλέον το Disney+, όπως ανακοίνωσε η Disney στην έκθεση κερδών της για το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Η υπηρεσία έχει κερδίσει 2,1 εκατομμύρια συνδρομητές το τελευταίο τρίμηνο και 44,4 εκατομμύρια συνδρομητές τους τελευταίους 12 μήνες.

Τον Νοέμβριο του 2020, το Disney+ είχε 73,7 εκατομμύρια συνδρομητές, επομένως η ανάπτυξή της τον τελευταίο χρόνο ήταν αξιοσημείωτη. Από τον Νοέμβριο του 2019 που πρωτοκυκλοφόρησε, η Disney είπε ότι ήθελε να φτάσει τους 60 έως 90 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024, ένα ορόσημο που έφτασε πριν από το τέλος του 2020.

Πλέον, η Disney αναμένει να έχει 230 έως 260 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως μέχρι το 2024. Σε περίπτωση που πετύχει αυτόν τον στόχο, το Disney+ θα έχει περισσότερους συνδρομητές από ό,τι το Netflix σήμερα (έχει 213,5 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως).

Το Netflix και το Disney+ είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ροής, με αριθμούς συνδρομητών που ξεπερνούν άλλες υπηρεσίες όπως το Hulu και το Apple TV+. Πιο συγκεκριμένα, το Hulu έχει 43,8 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ η Apple δεν έχει μοιραστεί ποτέ αριθμούς συνδρομητών για το Apple TV+.

Το Apple TV+ και το Disney+ μπορεί να κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα, αλλά το Disney+ γνώρισε πολύ πιο γρήγορη ανάπτυξη λόγω του καταλόγου του με περιεχόμενο Disney, Marvel και Star Wars, σε συνδυασμό με δημοφιλείς νέες σειρές όπως “The Mandalorian”, “WandaVision”, «Loki» και «The Falcon and the Winter Soldier».

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Εντυπωσιακα νουμερα για μολις 2 χρονια λειτουργιας και σε πολυ λιγοτερες αγορες σε σχεση με το netflix.Exει πολυ μεγαλη ταινιοθηκη, φθηνοτερα/ετησια πακετα και πιο family friendly περιεχομενο που ισοδυναμει μονιμες συνδρομες…Οσο για το apple tv πραγματικα αρκετα κακες ή μαλλον αδιαφορες σειρες/τανιες μεχρι στιγμης ενω εχουν διατεθει αρκετα μεγαλα Budget ηδη σε αυτες…

Θοδωρής

Πότε έρχεται στην Ελλάδα?

Κώστας Βλαχάκης

Ακουγόταν και για φέτος. Δεν ξέρουμε…

SUPS 👨‍⚖️

Unfortunately, no details were announced on what the next wave of countries getting Disney+ will be.”δεν ανακοινωθηκε σημερα στο disney plus day κατι συγκεκριμενο οποτε υπολογιζε καλοκαιρι το λιγοτερο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.