D-Link | 320εκ. switches σε 5 χρόνια

Η D-Link, ο προμηθευτής end-to-end λύσεων δικτύωσης για καταναλωτές και επιχειρήσεις, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις δικτυακών θυρών των Managed και Unmanaged switch ξεπέρασαν τα 320 εκατομμύρια τα πέντε τελευταία χρόνια, καθιστώντας την D-Link δεύτερη, μόνο μετά τη Cisco Systems, σύμφωνα με έρευνα της In-Stat*.

Με την θεμελιώδη υποδομή δικτύωσης να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος όλων των επιχειρήσεων, σήμερα τα switch της D-Link παίζουν σημαντικό ρόλο στην διασφάλιση της δικτύωσης και της δικτυακής ασφάλειας για εκατομμύρια γραφεία. Διαθέσιμα με έως και 48 θύρες, σε πληθώρα ευέλικτων διαμορφώσεων, τύπου Layer 2 ή 3, Managed ή Unmanaged, Web Smart, Gigabit Ethernet, PoE και Unified Wireless switches, τα switch της D-Link έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες μιας ευρείας γκάμας επιχειρηματικών εφαρμογών.

Οι λύσεις xStack Switch της D-Link για περιβάλλοντα μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να υλοποιούν και να διαχειρίζονται με ευκολία μια αρχιτεκτονική LAN που προσφέρει ισχυρή διασύνδεση δικτύου, επεκτασιμότητα, ασφάλεια και διαλειτουργικότητα βάσει προτύπων .

*In-Stat Ethernet LAN Switch Market Share Reports, Q2/2002 – Q3/2007

Δείτε επίσης:
> Νέα GPS από τη Mio, με Windows Mobile 6.0
> Sony Ericsson W760 | με GPS και HSDPA
> Ηλεκτρονικό χαρτί A4 από την LG.Philips LCD

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2008 19:02

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.