ΕΕΤΤ | Ημερίδα Διαλόγου στο Πλαίσιο του Forum Ευρυζωνικότητας

Ημερίδα διαλόγου στο πλαίσιο του Forum Ευρυζωνικότητας πρόκειται να διοργανώσει η ΕΕΤΤ την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 09:00-16:30, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Οι εργασίες του Forum έχουν ως στόχο τη διεξαγωγή διαλόγου για κρίσιμα θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και αξιοποίηση της ευρυζωνικότητας στη χώρα μας.

Στο Forum συμμετέχουν φορείς της πολιτείας, της αγοράς, της επιστημονικής κοινότητας καθώς και κοινωνικοί φορείς. Σκοπός της Ημερίδας είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων των εργασιών του Forum και η συλλογή περαιτέρω απόψεων για τα θέματα που εξετάσθηκαν σε αυτό.

Χαιρετισμούς έχουν προσκληθεί να απευθύνουν ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης καθώς και οι κ.κ. Βασίλειος Ανδρονόπουλος, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης, Κώστας Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων, και Βασίλειος Ασημακόπουλος, Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού.

Επεξεργάστηκε την 19 Φεβρουαρίου 2008 12:59

Σχόλια

  • Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα Ημερίδα Διαλόγου που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), για την παρουσίαση και συζήτηση των προτάσεων αλλά και των συμπερασμάτων που διατυπώθηκαν στο πλαίσιο του Forum Ευρυζωνικότητας.

    Το Forum Ευρυζωνικότητας αποτελεί πρωτοβουλία της ΕΕΤΤ, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2007, στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός πολυδιάστατου προγράμματος ενεργειών για το «2007 Έτος Ευρυζωνικότητας». Στόχος του Forum είναι να εξετασθούν κρίσιμες για την ανάπτυξη της Ευρυζωνικότητας πτυχές, μέσα από έναν ευρύ διάλογο που αγκαλιάζει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της πολιτείας, της αγοράς, της επιστημονικής κοινότητας καθώς και την κοινωνία των πολιτών.
    Τα θέματα που εξετάστηκαν από τις ομάδες εργασίες του Forum, είναι τα εξής: 1) Ψηφιακό Περιεχόμενο και Διαδικτυακές Εφαρμογές, 2) Εκπαίδευση-Επιμόρφωση, 3) Γεφύρωση Ψηφιακού Χάσματος, 4) Επιχειρηματικότητα-Ανταγωνισμός- Βιωσιμότητα, 5) Πολιτικές Προώθησης Ευρυζωνικότητας.

    Στην Ημερίδα απηύθυναν χαιρετισμό στο ακροατήριο ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Βασίλειος Ανδρονόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, Καθηγητής Βασίλειος Ασημακόπουλος.

    Οι Παρουσιάσεις και οι ομιλίες είναι διαθέσιμες στο δικτυακό τόπο της EETT.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.