Έρχεται νέα εμφάνιση για το Facebook

Nέες αλλαγές θα υπάρξουν σύντομα στην εμφάνιση του Facebook. Αυτή τη φορά θα είναι μικρές και έτσι δεν θα έχουμε τα γνωστά παράπονα των χρηστών σε κάθε νέα εμφάνιση του δημοφιλούς social network. Η βασική διαφορά θα έχει να κάνει με τη κύλιση της σελίδας. ‘Όταν λοιπόν θα κάνουμε scroll down, θα κατεβαίνει μόνο το news feed και όχι ολόκληρη η σελίδα.

Έτσι οι λειτουργίες της αριστερής πλευράς όπως μηνύματα, φωτογραφίες, groups, events κλπ θα είναι μόνιμα στη διάθεσή μας. Το ίδιο βέβαια θα συμβεί και με τις διαφημίσεις στη δεξιά πλευρά της σελίδας που θα είναι και αυτές στάσιμες.

Αυτό τώρα βέβαια δεν είναι τόσο καλό για εμάς όσο για την ίδια την εταιρία, αφού με τις διαφημίσεις να εμφανίζονται για περισσότερο χρόνο μπροστά στα μάτια μας, τα κέρδη της εταιρίας θα αυξηθούν και άλλο. Όλα αυτά τη στιγμή που το Facebook το χρησιμοποιούν πλέον 750 εκατομμύρια χρήστες και επόμενος σκοπός είναι το 1 δις(!).

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πότε ακριβώς θα εμφανιστούν οι αλλαγές αυτές στις σελίδες των χρηστών.

Πηγή

Nikkos K

Σχόλια

  • Μακάρι να δούμε και κάτι καινούργιο το βαρεθήκαμε....do it more attractive. ^_^

    Πονοκέφαλος σε αυτόν/αυτήν που φτιάχνει τα διάφορα videos/effects στο ESC που θα πρέπει να γίνουνε από την αρχή. :)

  • @pete έχεις την καινούργια εμφάνιση του facebook? Αν ναι ανέβασε μια φωτογραφία αν έχεις την καλοσύνη να δούμε τι μας περιμένει ;)

  • Εγώ θέλω να βγάλω αυτό το μπλε και το άσπρο από πίσω! Καλό θα ήταν να μπορούσαμε να φτίαξουμε εμείς την αρχική σελίδα μας όπως θέλουμε και να μπορούμε να αλλάξουμε θέμα.

  • @Spiros Mtr. Φυσικά .Βέβαια δεν έχω που να την ανεβάσω.Αν θέλεις σου την στέλνω με ένα e-mail ή εάν θέλει ο Κώστας του την στέλνω να την βάλει μαζί με κάποιο άρθρο εάν θέλει... :)

  • Να δω πότε θα ξαναβάλουν τη δυνατότητα να βλέπουμε μόνο τα links που έχουμε ανεβάσει και να μη ψάχνουμε στο wall μας μέχρι να βρούμε κάποιο.

  • Εγώ έχω κατεβάσει επεκτάσεις στο Chrome και το έχω έτσι περίπου ένα χρόνο όποτε δν θα μου φανεί παράξενη η αλλαγή...

  • παιδια και εμενα μου το κανει αυτο αλλα μαλλον κατι λαθος εχουν κανει και μου εχουν κολλησει οι επιλογες στο chat και ειμαι παντα online. ελπιζω να διορθωθει συντομα γιατι αρχιζω και εκνευριζομαι.ειναι κανενας αλλος με αυτο το προβλημα ?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.