Google+ και Games

Η Google κάνει μια επιπλέον προσπάθεια στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά δείχνοντας καλύτερα προετοιμασμένη από την προηγούμενη και δίχως επιτυχία υπηρεσία της που ονομαζόταν Buzz. Και ενώ οι περισσότεροι από εμάς αναμένουμε το πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό, ένα επιπλέον στοιχείο έρχεται να αυξήση την προσμονή για το νέο βήμα της Google.

Μέσα στον κώδικα του Google+ βρέθηκαν αναφορές για παιχνίδια και για προσκλήσεις μελών της κοινωνικής υπηρεσίας αυτής έτσι ώστε να συμμετάσχουν στα Google+ Games όπως αναφέρεται μέσα στον πηγαίο κώδικα αυτής της νέας πλατφόρμας. Το μόνο που απομένει να δούμε είναι όχι μόνο το πότε θα υλοποιηθεί αυτή η πιο οργανωμένη, κατά πολλούς, νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που θα ενσωματώνει και games, αλλά και για σε τι βαθμό θα αποδειχθεί να ανταγωνιστεί το αντίπαλο δέος του Facebook.

Πηγή

Iakovos

Σχόλια

  • Βλέπω πως όλοι τελικά μπορέσαμε και πείραμε τις προσκλήσεις μας!
    Άραγε πόσα άτομα απο την Ελλάδα πείραμε προσκλήσεις???Εγώ εκτιμώ καμία πενηνταρία

  • Mαντέψτε ποιος άλλος είναι χρήστης του Google+ : ο Mark Zuckerberg!
    Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!

  • Εκατομμύρια κόσμος προσπαθεί να βρει προσκλήση για να εγγραφεί στη δοκιμαστική έκδοση του Google+, με αποτέλεσμα να παγώσει ο μηχανισμός των προσκλήσεων!

    Σε δημοσίευση στη σελίδα του στο Google+, o Vic Gundotra, μέλος της ομάδας της Google, δηλώνει:
    Έχουμε μπλοκάρει προσωρινά το μηχανισμό προσκλήσεων του Google+ λόγω εξωφρενικής ζήτησης! Όλα πρέπει να γίνουν προσεκτικά και ελεγχόμενα. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον σας! Για όσους από εσάς επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τα δεδομένα σα

  • Εδώ https://goo.gl/msUAL το workaround για όσους έχουν ενεργοποιημένο προφίλ στο Google+ και επιθυμούν να στείλουν προσκλήσεις στο λαό!
    Να οργανωθούμε παίδες!

  • Εγώ πιστεύω πως θα έχει την ίδια μοίρα με το Wave. Στην αρχή "σκοτώνονται" όλοι για τις προσκλήσεις, μετά κάνεις 4-5 φίλους (γιατί μόνο τόσοι γνωστοί σου το χρησιμοποιούν) και στο τέλος το αφήνεις γιατί δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από το Facebook, στο οποίο έχεις ήδη πολλούς φίλους, οπότε δεν υπάρχει λόγος να "μετακομίσεις" εκεί.

    Να μην πούμε για το Orkut (για όσους δεν το ξέρουν είναι ένα social network της Google) και για το Diaspora, που και αυτά έχουν μείνει στην αφάνεια (το Diaspora ίσως ανακάμψει αλλά δεν το βλέπω (εγώ προσωπικά)).

    (Τα παραπάνω είναι προσωπκή άποψη)

  • Το μεσημέρι έκανα account στο Google+ μου έκανε invite ένας φίλος και το ψάχνω, αλλά ήθελα να ρωτήσω, που είναι το application στο Marketplace? Και κάτι ακόμα, όταν λέει στους έτοιμους κύκλους "Παρακολούθηση", τι εννοεί?

  • Ben, η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας. Από το web δεν κάνει εγκατάσταση στη συσκευή σου. Δοκίμασέ το και από το κινητό δεν υπάρχει στην αναζήτηση.

    Παιδιά προσκλήσεις αν καταφέρω να στείλω θα τις δώσω μέσα από το Techblog με σχετικό άρθρο.

  • Σημαντικο Privacy Issue, για οσους ξεκινησανε το Google+ και παραλληλα χρησιμοποιουνε το Picassa Web!
    Σε περιπτωση που κανετε καποιον tag, αυτοματα στελνεται email στην επαφη σας οτι εχει γινει tag και αποκτα επισης αυτοματα προσβαση στο web Album σας. Προσοχη λοιπον με τα tags για τους χρηστες του Google +

  • @cVlachakis
    Ναι, το γνωρίζω αυτό, απλώς παρέθεσα το link για να έχει ένα reference το παιδί, να ξέρει ποια είναι η εφαρμογή.
    Εγώ βέβαια βρήκα το .apk file του app και την εγκατέστησα.

  • Κ' εγώ τελικά την βρήκα από forum και την έκανα isntall και είναι κομπλέ!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.