Internet

H Apple ετοιμάζεται να προσφέρει νέες μουσικές επιλογές

Διάφορες επιλογές στην ποιότητα ακρόασης μουσικής εκτιμάται ότι θα προσφέρει πολύ σύντομα η υπηρεσία Apple Music. Η Apple φέρεται να είναι έτοιμη να προσφέρει από τις αρχές Ιουνίου, την επιλογή της υψηλής πιστότητας.

Το Apple Music αναμένεται να πάρει ένα πακέτο αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει σε όσους δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα της μουσικής ακρόασης. Έτσι, οι επιλογές που θα δοθούν στους συνδρομητές της υπηρεσίας θα είναι οι high efficiency, high quality, lossless και high resolution lossless.

Διαφορετικά πακέτα θα προσφέρουν την κάθε ποιότητα, ενώ διαφορετικές ανάγκες χώρου θα δημιουργούνται ανάλογα με το πακέτο που επιλέγει κανείς για την ακρόαση της μουσικής του. Για παράδειγμα, εάν επιλέξει κανείς να ακούσει ένα κομμάτι διάρκειας 3 λεπτών σε high resolution lossless διαμόρφωση θα καταναλώσει 145 ΜΒ δεδομένων.

Η Apple δίνει στη δημοσιότητα πολύ φιλόδοξα teasers για τις επερχόμενες αλλαγές στο Apple Music, αλλά όλα δείχνουν ότι δημιουργείται ένα πεδίο ανταγωνισμού με όρους ποιότητας ακρόασης στις μουσικές υπηρεσίες streaming.

Επεξεργάστηκε την 17 Μαΐου 2021 16:03

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.