To Spotify έχει πλέον 158 εκ. premium συνδρομητές

, To Spotify έχει πλέον 158 εκ. premium συνδρομητές

Θετικά κινούνται οι δείκτες του Spotify, σύμφωνα με τα οικονομικά του αποτελέσματα για την πρώτο τρίμηνο του έτους. Η συνδρομητική του βάση αυξάνεται, με τους premium συνδρομητές του να αγγίζουν πλέον τα 158 εκατομμύρια.

Η ποσοστιαία αύξηση των επί πληρωμή συνδρομητών της υπηρεσίας αγγίζει το 21% από το ένα έτος στο άλλο, με το Spotify να θεωρεί πως είναι εφικτό να φτάσει πολύ σύντομα στους 162 εκατομμύρια premium συνδρομητές. Πρόσφατα ανακοινώθηκαν αυξήσεις στις μηνιαίες συνδρομές του Spotify, αλλά αυτό δεν φάνηκε να στέκεται ικανό να ανακόψει την ανοδική του πορεία.

Αξίζει να γίνει αναφορά και στον συνολικό αριθμό των συνδρομητών του Spotify που έχει φτάσει πλέον στα 356 εκατομμύρια στο σύνολο, καθιστώντας την υπηρεσία μουσικού streaming την πλέον δημοφιλή στο Διαδίκτυο. Το Spotify ανακοίνωσε, επίσης, ότι σύντομα θα προσφέρει μία επί πληρωμή υπηρεσία podcasting.

Οι podcasters δεν θα πληρώνουν τίποτα στο Spotify για τα πρώτα δύο χρόνια, ενώ από το 2023 και έπειτα το Spotify θα κρατά το 5% των κερδών. Θα υπάρχει και μία προσιτή μηνιαία συνδρομή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους podcast.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmas

Ωραίο έβαλα κι εγώ premium με το account bot που μου ήρθε μια εφάπαξ πληρωμή 5 δολαρίων. Δε ξέρω πόσοι από αυτούς του premium που ισχυρίζεται είναι έσοδα στα ταμεία. Ο αλγόριθμος τους είναι πλέον κακός. Προτιμώ Apple music ή και youtube music. Έχουν ρίξει δουλίτσα

Manos

Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου! Εχει τον καλύτερο αλγόριθμο εκεί εξω που σχεδόν ολες τον έχουν αντιγράψει. Εχω δοκιμάσει (tidal, deezer, apple music, youtube music)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.