Internet

Casey Baumer: Η Google χρησιμοποίησε το όνομα της με αποτέλεσμα…

Ίσως το έχετε προσέξει και εσείς σε κάποιο από τα πρότυπα των Google Docs που δουλευέτε αυτό το διάστημα και δεν το δώσατε και μεγάλη σημασία αλλά από πίσω κρύβεται μία αστεία ιστορία.

Η Google χωρίς να αναζητήσει αν το όνομα Casey Baumer είναι πραγματικό το ενσωμάτωσε σε όλα τα πρότυπα της.

Το αποτέλεσμα; Η πραγματική Casey Baumer πρίν από δύο χρόνια άρχισε να λαμβάνει μηνύματα με ερωτήσεις και παράπονα σχετικά με τα Google Docs.

Στέλεχος της Google της ανέφερε ότι προτίμησε να βάλει αυτό το όνομα γιατί είναι πιο ενδιαφέρον σε σχέση με τα γνωστά που γνωρίζουμε όπως το John Smith.

Τα μηνύματα που λάμβανε ήταν απο συζύγους οι οποίες έβλεπαν ένα γυναικείο όνομα στα έγγραφα του άντρα τους μέχρι και απο κάποιους που νόμιζαν ότι η Casey είχε χακάρει τα έγγραφα τους.

Μάλιστα μέσω facebook η πραγματική Casey Baumer προσπάθησε να έρθει σε επαφή με κάποιον στην Google για να κάνει το πρόβλημα της γνωστό.

Τα κατάφερε αυτές τις μέρες και η Google ανέφερε πώς είναι στην διαδικασία αλλαγής του ονόματος της.

Επεξεργάστηκε την 13 Ιουλίου 2016 12:24

Σχόλια

  • Αφενώς άστοχη η ενέργεια της google να βάλει το όνομα ενός υπαρκτου προσώπου, αφετέρου πόσο ντουγάνια οι αμερικάνοι που έστελναν τα παραπονά τους σε αυτήν. Είναι και χαριτωμένη και οι σύζυγοι τρελάθηκαν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Μπλάντζας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.