Πώς θα βγάλετε χρήματα στο Internet [infographic]

Θυμάστε εκείνες τις ανεκδιήγητες εκπομπές του Ευαγγελάτου, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας έλεγε ότι με το να ξεκινήσει κανείς τη δραστηριότητα στο Ίντερνετ, κάνει το πρώτο βήμα για να γίνει εκατομμυριούχος; Εντάξει, καλό είναι να αποφεύγονται πάντα οι υπερβολές. Το Διαδίκτυο είναι ένα ενδιαφέρον πεδίο οικονομικής δραστηριότητας, με τους δικούς του κανόνες και ιδιαιτερότητες, που πάντα πρέπει να έχετε υπόψη.

Είναι πολλά αυτά τα οποία έχουν πλέον γίνει κοινός τόπος ότι κυκλοφορούν δωρεάν και ο κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να δώσει χρήματα για να τα αποκτήσει, όπως η μουσική, το πορνό και η ενημέρωση. Το ζήτημα είναι να ξέρετε που να ψάξετε για πηγές εσόδων και να το συνδυάσετε αυτό με μια σειρά από αγαθά και υπηρεσίες, είτε που κατασκευάζετε εσείς, είτε που προμηθεύεστε από άλλους κατασκευαστές, αλλά μπορείτε να συνδυάσετε με το περιεχόμενο του δικτυακού σας τόπου (π.χ. φιγούρες από το online game που έχετε δημιουργήσει.

Ένας άλλος κανόνας που είναι καλό να έχετε πάντοτε στο μυαλό σας σχετικά με την online οικονομική σας δραστηριότητα είναι ότι δεν είναι πάντοτε ανάγκη να δημιουργείτε κάτι νέο. Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε με πολύ καλύτερο τρόπο κάτι που ήδη υπάρχει, τότε δεν έχετε παρά να το κάνετε. Νομίζετε ότι θα φτιάξετε μία καλύτερη μηχανή αναζήτησης από εκείνη της Google; Go for it! Οι τολμηροί επιβιώνουν!

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2022 14:29

Σχόλια

  • αυτός που φτιάχνει τα διάφορα infographics λογικά πρέπει να είναι εκατομμυριούχος ήδη!!!

  • Η ουσία είναι να είσαι ενημερωμένος για το προιόν ή την υπηρεσία που θέλεις να πουλήσεις,να έχεις μελετήσει τον ανταγωνισμό και κυρίως.... να ξέρεις να πουλάς!

  • Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν σελίδα στο facebook blog η site.Σου δίνει λεφτά για κάθε έναν που διαβάζει την ανάρτηση σου και επειδή Κρίση έχουμε καλά κέρδη.ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ https://adf.ly/?id=817751 και ξεκίνησε

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.