Internet

Instagram: Έφτασε η λειτουργία “Notes” που θυμίζει Twitter

To Instagram ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας λειτουργίας “Notes” που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται τις σκέψεις τους χρησιμοποιώντας κείμενο και emoji.

Αυτές οι σύντομες αναρτήσεις μπορούν να περιλαμβάνουν έως και 60 χαρακτήρες, δηλαδή μοιάζουν με ένα tweet αλλά μικρότερο.

Οι χρήστες μπορούν να τις κοινοποιήσουν αφού μεταβούν στην κορυφή των εισερχομένων, επιλέγοντας ακόλουθους ή άτομα στη Λίστα στενών φίλων και γράφοντας αυτό που θέλουν να μοιραστούν. Οι σημειώσεις θα εμφανίζονται στο επάνω μέρος των εισερχομένων για 24 ώρες και οι απαντήσεις θα έρχονται στα DM.

“Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, μάθαμε ότι στους ανθρώπους άρεσε να έχουν έναν εύκολο και βολικό τρόπο να μοιράζονται ό,τι έχουν στο μυαλό τους και να ξεκινούν συνομιλίες. Από το να ζητούν συστάσεις μέχρι να μοιράζονται αυτά που θέλουν, τα Notes προσφέρουν στους ανθρώπους έναν απλό και αυθόρμητο τρόπο να εκφράζονται και να συνδέονται μεταξύ τους.”

Το Instagram θα εφαρμόσει επίσης σύντομα τα Group Profiles, τα οποία θα επιτρέπουν σε πολλούς χρήστες να μοιράζονται αναρτήσεις και ιστορίες μέσω ενός κοινόχρηστου προφίλ.

 

Επεξεργάστηκε την 14 Δεκεμβρίου 2022 11:42

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.