Internet Explorer 8 | Διαθέσιμη η beta έκδοση

, Internet Explorer 8 | Διαθέσιμη η beta έκδοσηΗ Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά νέων προγραμμάτων για την δημιουργία δικτυακών εφαρμογών. Ανάμεσα σε αυτά τα προγράμματα παρουσιάστηκε και η beta έκδοση του Internet Explorer 8. Στο ετήσιο συνέδριο που διοργανώνει η Microsoft στο Las Vegas παρουσιάστηκαν οι δοκιμαστικές εκδόσεις των ΙΕ8, Silverlight 2 και Expression Studio 2.

Ο Γενικός διευθυντής του δημοφιλή browser Dean Hachamovitch έκανε την πρώτη παρουσίαση του ΙΕ8. Όπως ανέφερε ο ίδιος στην ομιλία του πρωταρχικός στόχος για τον Internet Explorer 8 είναι η συμβατότητα με εφαρμογές που είχαν σχεδιαστεί για προηγούμενες εκδόσεις του ΙΕ αλλά και με τους υπόλοιπους browsers. Η ασυμβατότητα ήταν το κύριο πρόβλημα προηγούμενων εκδόσεων του IE.

Ο Internet Explorer 8 έρχεται να λύσει αυτά τα προβλήματα και η Microsoft σε συνεργασία με την W3C προχωράει ένα βήμα ακόμα προκειμένου τα πρότυπα που δημιουργούνται σταδιακά, να εξασφαλίζουν την επιθυμητή από τους προγραμματιστές και εν τέλει από τους χρήστες, ομοιομορφία σε όλους τους browsers της αγοράς

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.