Internet

Jack Dorsey: «O Elon είναι η μοναδική λύση που εμπιστεύομαι» για το Twitter

O ένας εκ των ιδρυτών και πρώην CEO του Twitter, Jack Dorsey, δημοσίευσε στην πλατφόρμα το “Everything In Its Right Place” των Radiohead, μετά την ανακοίνωση της είδησης της αγοράς του Twitter από τον Elon Musk.

«Το Twitter ως εταιρεία ήταν πάντα το μοναδικό μου θέμα και η μεγαλύτερη λύπη μου. Είναι ιδιοκτησία της Wall Street και του διαφημιστικού μοντέλου. Το να το πάρεις πίσω από τη Wall Street είναι το σωστό πρώτο βήμα», έγραψε.

«Το Twitter είναι το πιο κοντινό πράγμα που έχουμε σε μια παγκόσμια συνείδηση. Η επίλυση του προβλήματος του [Twitter] να είναι εταιρεία, ωστόσο, ο Elon είναι η μοναδική λύση που εμπιστεύομαι. Εμπιστεύομαι την αποστολή του να επεκτείνει το φως της συνείδησης», υπογράμμισε ακόμα ο Dorsey.

Τα tweets του Dorsey υποδεικνύουν πως εγκρίνει τον Parag Agrawal ως διάδοχό του στη θέση του CEO και πιθανότατα δείχνουν ότι θα παραμείνει στη θέση του αφού αναλάβει ο Musk.

«Ευχαριστώ και τους δύο που βγάλατε την εταιρεία από μια αδύνατη κατάσταση. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος… Το πιστεύω με όλη μου την καρδιά», τονίζει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.