Kim Dotcom, Επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας Mega

O μέγας (τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά) Kim Dotcom, του MegaUpload το είπε και το έκανε. Ανακοίνωσε επίσημα το νέο του project με το όνομα Mega, το οποίο πολλές φορές μέχρι σήμερα το είχαμε ακούσει και ως Megabox. Η νέα υπηρεσία θα επιτρέπει το διαμοιρασμό, αποθήκευση και κρυπτογράφηση αρχείων μέσω cloud. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει και ένας download manager μέσω web browser.

Για την ακρίβεια, σήμερα έγινε η επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη στο κοινό από τις 20 Ιανουαρίου 2013 και έπειτα. Ο Kim Dotcom εμφανίζεται σίγουρος ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα με τις Αρχές με τη νέα του προσπάθεια, σε αντίθεση με ό,τι είχε γίνει με το Megaupload. Ο βασικός λόγος που εμφανίζεται τόσο σίγουρος είναι επειδή αποφεύγει τη λειτουργία μέσω αμερικανικού hosting.

Πηγή

Σχόλια

  • Άντε να δούμε τι θα κάνει ο Kim! Πάντως απ' ότι φαίνεται έχει κάνει τα πάντα για να καλυφθεί. Σε άλλη χώρα το router και σε άλλες διάφορα encrypted virtual machines κτλ.

    Οπότε λέει αν γίνει άρση απορρήτου το μόνο που θα βρούνε οι αρχές είναι ένα router. Μετά πρέπει να αναλύσουν τα logs του router, και να γίνει άρση απορρήτου και στις χώρες που είναι τα vms. Τα οποία επίσης είναι encypted!

    Καλή φάση!

  • .Dotcom

    Τι ονομα και αυτο..Ιντερνετικο , geekουλιστικο ..
    Μονο ενα τετοιο ατομο θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο...

  • Kim Schmitz ήταν το πραγματικό του όνομα, αλλά το άλλαξε νόμιμα το 2005 σε Kim Dotcom.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.